Dr. Nahid Hassan - Mousavi

Dr. Nahid Hassan - Mousavi

Medic Specialist, Ginecologie

★★★★★
5,00 (8 rating-uri)

20302 vizualizari

Lotus Med , BUCURESTI, Str. Dornei Nr 79-81, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Nahid Hassan - Mousavi

Dr. Nahid Hassan - Mousavi este Medic Specialist, Ginecologie in cadrul Lotus Med, BUCURESTI, Str. Dornei Nr 79-81, Sector 1. Dr. Hassan-Mousavi Nahid Medic specialist Obstetrica-Ginecologie Obstetrica este o specialitate medicală care se ocupă cu fiziologia ?i patologia sarcinii ?i a na?terii, respectiv de tratamentul femeii ?i a pruncului în perioada pre-natală, natală ?i post-natală. Ginecologia este o specialitate medicală care se ocupă cu bolile sistemului reproductiv feminin (uter, vagin, ovare).

Servicii disponibile
Colposcopie 175 lei (programare)
Consultatie ginecologica 190 lei (programare)
Consultatie obstetricala 190 lei (programare)
Ecografie confirmare sarcina 250 lei (programare)
Ecografie confirmare sarcina 250 lei (programare)
Ecografie pelvina 150 lei (programare)
Ecografie sarcina gemelara T1 420 lei (programare)
Ecografie sarcina gemelara T2 490 lei (programare)
Ecografie sarcina gemelara T3 560 lei (programare)
Ecografie sarcina T1 210 lei (programare)
Ecografie sarcina T1 (Morfologie fetala) 350 lei (programare)
Ecografie sarcina T2 275 lei (programare)
Ecografie sarcina T2 (Morfologie fetala) 400 lei (programare)
Ecografie sarcina T3 300 lei (programare)
Ecografie sarcina T3 (Morfologie fetala) 420 lei (programare)
Ecografie transvaginala 250 lei (programare)
Montare sterilet cupru 260 lei (programare)
Test Babes Papanicolau in mediu umed 60 lei (programare)

Informatii clinica: Lotus Med

Centrul Medical LOTUS-MED activeaza din anul 1998 in segmentul medical privat – servicii medicale de laborator clinic si anatomie patologica, precum si medicina de familie. In prezent LOTUS-MED ofera servicii medicale din diferite specialitati: Alergologie, Cardiologie, Chirurgie, Dermato-venerologie, Diabet zaharat, Nutritie si Boli metabolice, Endocrinologie, Gastroenterologie, Medicina interna, Neurologie, Obstetrica-Ginecologie, Oftalmologie, Oncologie, O.R.L., Ortopedie si traumatologie, Pediatrie, Psihiatrie, Reumatologie, Urologie, Ecografie, Recuperare medicala. 

 LOTUS-MED este compania care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client, servicii medicale de preventie, diagnosticare si monitorizare la cele mai inalte standarde, bazate pe tehnologie de ultima generatie, intr-o ambianta nu numai sigura, dar si placuta. Ne dezvoltam in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul clinic si medical. Astfel, asiguram accesul la serviciile noastre printr-un sistem integrat de clinica medicala si laborator de analize. 

Centrul medical LOTUS-MED este recunoscut pentru laboratorul modern, ce dispune de cea mai performanta aparatura ce poate efectua investigatii de laborator ce cuprinde o gama variata de analize de laborator, cu rezultate corecte si neviciate (de rutină, diagnostic avansat) din specialităţile hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie, citologie & histopatologie, precum si teste genetice – teste de depistare, diagnosticare, monitorizare si personalizare tratamentului pentru cancer (R.G.C.C.) si teste de nutritie si exercitii fizice (PathwayFit)

Parerile pacientilor despre Dr. Nahid Hassan - Mousavi

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Raluca Ghita a acordat 5
★★★★★
11.10.2019
Medic exceptional, intelegator, profesionist. Explicatiile dumneaei au fost adaptate la gradul meu intelegere, deoarece nu am cunostinte medicale.

Anonim a acordat 5
★★★★★
23.08.2019
5 stele. Dna DR. Nahid f draguta, cu o mare grija pt pacient.

Raluca Cismaru a acordat 5
★★★★★
26.09.2019

Anonim a acordat 5
★★★★★
11.03.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
14.11.2019

Laura Vernica a acordat 5
★★★★★
10.01.2020
Recomand

Anabela Costea a acordat 5
★★★★★
26.01.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
25.03.2021