Dr. Nedeea Duta-Borina

Dr. Nedeea Duta-Borina

Medic Primar, Ecografie

★★★★★
5,00 (4 rating-uri)

1477 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, B-dul Decebal 1, Sector 3(vezi harta)

Despre Dr. Nedeea Duta-Borina

Dr. Nedeea Duta-Borina este Medic Primar, Ecografie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, B-dul Decebal 1, Sector 3.


Servicii disponibile
Ecografie abdomen complet 330 lei (programare)
Ecografie parti moi 280 lei (programare)
Ecografie Pelvina 190 lei (programare)
Ecografie tiroida 220 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Nedeea Duta-Borina

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
04.07.2020

Alina Dan a acordat 5
★★★★★
28.08.2020
Excepțional

Anonim a acordat 5
★★★★★
04.07.2020

Anonim a acordat 5
★★★★★
04.09.2020
Dna doctor este un om extraordinar de bland, foarte prietenoasa cu copii si foarte profesionista. Un dorctor care vorbeste pe intelesul pacientului :) Programarea prin Docbook a functionat perfect.