Dr. Nemeth Eniko

Dr. Nemeth Eniko

Medic Specialist, Dermatologie

★★★★★
5,00 (3 rating-uri)

377 vizualizari

Promedical Center , Cluj-Napoca, Str. Cometei nr.38A, Cluj-Napoca(vezi harta)

Despre Dr. Nemeth Eniko

Dr. Nemeth Eniko este Medic Specialist, Dermatologie in cadrul Promedical Center, Cluj-Napoca, Str. Cometei nr.38A, Cluj-Napoca.


Servicii disponibile
Consultatie dermatologie 150 lei (programare)
Control dermatologie 100 lei (programare)

Informatii clinica: Promedical Center

Noul centru de diagnostic si tratament Pro Medical, parte a grupului de clinici Pro Vitam, isi deschide portile oficial in data de 10 ianuarie 2022.
Clinica functioneaza  intr-o cladire cu o suprafata de peste 1300 mp amenajata si dotata conform celor mai inalte standarde medicale si dispune de cabinete medicale cu peste 20 de specialialitati, laborator de analize, departament de imagistica medicala de top si un centru de cercetare.
Pacientii clujeni si nu numai, beneficiaza astfel de consultatii de specialitate, investigatii si analize de laborator, precum si de un departament de imagistica medicala ce acopera intreaga gama de investigatii specifice (Rezonanta Magnetica, Computer Tomograf, Osteodensitometrie DEXA, Radiologie Digitala, Ecografie).
In cadrul clinicii, va fi extinsa si capacitatea de cercetare a echipei PRO-VITAM, care este cunoscut ca centru de cercetare-dezvoltare la nivel international.


Parerile pacientilor despre Dr. Nemeth Eniko

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Alpar Piricsi a acordat 5
★★★★★
20.07.2021
Excelent . Sunt foarte mulțumit .

Sallai Mark a acordat 5
★★★★★
16.11.2021
Foarte Bun! Recomand!

Fodor Éva a acordat 5
★★★★★
14.04.2021
5