Dr. Nica Mihnea

Dr. Nica Mihnea

Medic Specialist, Stomatologie

★★★★★

1055 vizualizari

iDentity Clinic , BUCURESTI, Sos Bucuresti-Ploiesti Nr 17, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Nica Mihnea

Dr. Nica Mihnea este Medic Specialist, Stomatologie in cadrul iDentity Clinic, BUCURESTI, Sos Bucuresti-Ploiesti Nr 17, Sector 1.


Servicii disponibile

Informatii clinica: iDentity Clinic


iDentity Clinic vă oferă servicii stomatologice la standarde internaţionale. Avem 4 cabinete individuale, dintre care unul le este dedicat în totalitate copiilor, dotate cu aparatură şi tehnologie de ultimă generaţie. La iDentity Clinic avem o echipă multidisciplinară de specialişti care pot aborda inovativ si cu eficiență toate tipurile de afecţiuni din sfera oro-dentară: protetică, implantologie dentară, endodonţie, chirurgie oro-dentară, ortodonţie şi ODF, pedodonţie, parodontologie. Suntem într-o continuă cercetare pentru îmbunătățirea serviciilor, lucrăm cu tehnologie de ultimă generație, performăm cu pricepere și dedicație. Inovația ne hrănește performanța și țintim către pefecțiune. Lumea este într-o continuă evoluție, iar noi ținem pasul cu schimbările ei.Parerile pacientilor despre Dr. Nica Mihnea

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.