Dr. Nicolae Gogulescu

Medic Primar, Ortopedie

★★★★★
4,50 (2 rating-uri)

842 vizualizari

Hiperdia Galati - Dez , Galati, Str. G-ral Alexandru Cernat nr. 61(vezi harta)
Despre Dr. Nicolae Gogulescu
Dr. Nicolae Gogulescu este Medic Primar, Ortopedie in cadrul Hiperdia Galati - Dez, Galati, Str. G-ral Alexandru Cernat nr. 61.


Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica
Hiperdia este specializata in investigatii de imagistica medicala de inalta performanta: Rezonanta Magnetica (RMN), Tomografie Computerizata (CT), Scintigrafie, Ecografie, Osteodensitometrie (Dexa), Radiologie digitala si Mamografie. Analizele de laborator si Consultatiile medicale de specialitate completeaza paleta extinsa de servicii medicale oferite.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Ion Radu a acordat 4
★★★★★
22.08.2019
Per total personalul a fost extrem de promt si dispus să ajute pacientul in schimb veșnică problema a românilor si anume cozile, poate strica atat ziua unui pacient cat si a receptionerului. Ce vreau sa zic este ca oamenii nu stiu in ce ordine sa stea la coada iar cand in sfarsit ajungi la ghișeu afli ca trebuie sa completezi un formular si sa stai din nou la coada. Asadar daca un aspect a fost nemultumitor acesta a fost. Consider că un aparat care sa dea bilete de ordine ar ajuta. Multumesc!

Anonim a acordat 5
★★★★★
03.03.2020
Vizita la dl dr.Gogulescu a decurs normal , experiența dansului isi spune cuvântul .M-a verificat la genunchiul afectat si mi-a explicat totul pe înțelesul meu.Afecțiunea nu este chiar asa de gravă, astfel încât am primit sfaturi de urmat.Mi-a dispărut teama de ceva complicatii, avand in vedere că am 21 de ani.Recomand profesionalismul d-lui dr.