Dr. Nicole Cuturela

Dr. Nicole Cuturela

Medic Primar, Ecografie

★★★★★
5.00(7 rating-uri)

2163 vizualizari

Donna , BUCURESTI, Str. George Constantinescu Nr. 2-4, Sector 2 (vezi harta)

Despre Dr. Nicole Cuturela

Dr. Nicole Cuturela este Medic Primar, Ecografie in cadrul Donna, BUCURESTI, Str. George Constantinescu Nr. 2-4, Sector 2.


Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica: Donna


Donna Medical Center a fost fondat în anul 2011 de către dr. Elena Claudia Teodorescu, Doctor în Științe Medicale, medic primar Radiologie și Imagistică Medicală, cu peste 15 ani de experiență și supraspecializare în Imagistica Sânului și Sănătatea Femeii. Misiunea noastră, sau mai bine spus, ceea ce încercăm să facem zi de zi, este să oferim pacientelor noastre o evaluare corectă și profesionistă a stării de sănătate, printr-un diagnostic corect, precoce și rapid, într-un cadru cald și intim, unde acestea să se poată relaxa și scăpa de anxietatea tipică controlului medical. 

 În cei 5 ani de activitate, ne-am câștigat reputația de Centru medical de Excelență, oferind un diagnostic corect, precoce și rapid la peste 50.000 de paciente, salvând totodată peste o mie de vieți. Servicii de Excelență pentru Sănătatea Femeii Nu suntem o clinică medicală cu specialități multe și diverse, însă ne îndreptăm toată priceperea și preocuparea către gama completă de servicii medicale pentru sănătatea femeii: 
✓ diagnostic imagistic al afecțiunilor mamare și ginecologice - mamografii digitale cu tomosinteză, sonoelastografii mamare și ecografii mamare, transvaginale, abdominale, pelvine, tiroidiene 
✓ monitorizare și evaluare sarcină - ecografii de sarcină, morfologii fetale 3D/4D, consultații obstetricale și toată gama de analize recomandate în sarcină 
✓ consultații la nivel de expert în specialitățile - Obstetrică-Ginecologie, Senologie, Endocrinologie, Medicină Internă, Chirurgie și Oncologie. 

Efectuăm analize de laborator și puncții mamare în parteneriat cu laboratoare de referință: Clinica Micomi - pentru patologia ginecologică, Centrul medical Bios - pentru patologie generală și Onco-team Diagnostic - pentru rezultatele puncțiilor mamare.

Parerile pacientilor despre Dr. Nicole Cuturela

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Andreea Hociung a acordat 5
★★★★★
21.04.2022
Un medic cum rar am întâlnit! Un medic cald, empatic, blând, care acționează în interesul pacientului. Nu îmi pot da cu părerea despre pregătirea doamnei doctor Cuturela pentru că nu am cunoștințele necesare dar, am ales-o pentru această pregătire. Vă mulțumesc, doamnă doctor Cuturela! Uneori e o plăcere să mergi la medic!

Anonim a acordat 5
★★★★★
25.02.2022
In clinica Donna primeaza profesionalismul si inalta expertiza a medicilor, premium si o atmosfera calda si plina de bunavointa catre pacienti. Aleg sa merg aici pentru ecografie si mamografie datorita profesionalismului clinicii si al doamnei doctor Cuturela Nicolr care este o persoana foarte empatica si un diagnostician excelent in patologia sanului.

Baicoianu Nicoleta a acordat 5
★★★★★
19.11.2021

Grecu Ecaterina a acordat 5
★★★★★
18.11.2021
5

Anonim a acordat 5
★★★★★
11.02.2021
Am venit pentru prima data la Donna MC, special pt dna dr Cuturela. Sunt multumita/linistita de interactiunea cu dna dr si de atentia cu care m-a examinat.

Anonim a acordat 5
★★★★★
30.04.2020

Cristina Ion a acordat 5
★★★★★
02.04.2020