Dr. Nicoleta Gana

Dr. Nicoleta Gana

Medic Specialist, Ginecologie

★★★★★

5857 vizualizari

Nativia , BUCURESTI, Str. Pitar Mos 12, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Nicoleta Gana

Dr. Nicoleta Gana este Medic Specialist, Ginecologie in cadrul Nativia, BUCURESTI, Str. Pitar Mos 12, Sector 1.
Dr. Nicoleta Gana este medic specialist in Obstetrica-Ginecologie, doctorand in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti. A petrecut 2 ani si 4 luni la Londra la King’s College Hospital unde s-a supraspecializat in medicina materno-fetala si patologia placentara si i-a fost acordata Diploma in Fetal Medicine. Pe durata celor 2 ani a efectuat cercetare in medicina materno-fetala, in principal in predictia preeclampsiei.  Principala competenta a Dr. Nicoleta Gana este medicina materno-fetala.

Supraspecializare
Medicina materno-fetala, medicina fetala (King’s College si FMF, Londra)
Ecocardiografie fetala 

Competente
Medicina materno-fetala

Servicii disponibile

Informatii clinica: Nativia


Suntem medici specializati în obstetrică și ginecologie. Suntem empatici, comunicativi și onești. Suntem profesioniști și accesibili. Medicii noștri, supraspecializați pe diferite ramuri în obstetrică-ginecologie, au un singur obiectiv comun: sănătatea ta. În munca pe care o depunem zi de zi suntem ghidați de aceleași valori și viziuni, facem totul cu profesionalism și pasiune, sub atenta îndrumare a Prof. Dr. Gheorghe Peltecu.
Atmosfera din clinica noastră este una caldă și calmă, creată special pentru confortul tău. Cabinetele noastre sunt dotate cu tehnologie de ultimă generație, pentru a ne asigura că serviciile pe care le oferim sunt la cea mai înaltă calitate pentru tine. Desigur, avem medici cu o experiență foarte vastă, cu renume și reputație foarte bune. Da, avem și medici tineri, foarte pasionați de ceea ce fac și ne mândrim cu aceștia. Toți au studii și experiență internaționale, dar și diferite supraspecializări, ceea ce ajută să îți oferim servicii complete de obstetrică și ginecologie. Împreună suntem echipa Nativia, experți în obstetrică-ginecologie


Parerile pacientilor despre Dr. Nicoleta Gana

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.


Alte servicii din specialitatea Ginecologie disponibile in acelasi judet: