Dr. Nicoleta Oprescu

Dr. Nicoleta Oprescu

Medic Specialist, Cardiologie

★★★★★
(0 rating-uri)

6375 vizualizari

Centrul Medical Emerald , BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Nicoleta Oprescu

Dr. Nicoleta Oprescu este Medic Specialist, Cardiologie in cadrul Centrul Medical Emerald, BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1. Medic specialist cardiolog, competentă ecografie cardiacă, atestat de studii complementare în ecografie vasculară. Absolvent al Universitătii de Medicină si Farmacie „Carol Davila” Bucuresti.

Servicii disponibile
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG 580 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG + Pulsoximetrie 580 lei (programare)
Consultatie cardiologie + EKG 350 lei (programare)
Control cardiologie 150 lei (programare)
Ecografie cardiaca 300 lei (programare)
Electrocardiograma (ECG/EKG) 100 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Emerald

“Afli. Intelegi. Alegi.” Emerald este un centru medical integrat, certificat ISO Lloyd’s și autorizat pentru derulare studii clinice, ce își propune să abordeze în mod unitar toate etapele îngrjirilor medicale, de la prevenție la diagnostic, tratament și urmărire medicală. Centrul medical Emerald oferă consultații medicale de specialitate și investigații IRM acoperind o gamă largă de afecțiuni din domeniile cardiologiei și neurologiei. 

Alături de un diagnostic clinic de calitate oferit de specialiști cardiologi, neurologi și radiologi, pacienții ce se adresează centrului Emerald beneficiază de proceduri medicale dedicate (test de efort, Holter ECG și tensional, evaluarea rigidității arteriale, ecografie cardiacă și vasculară Doppler etc.), precum și de investigații IRM neurologice, vasculare și de cord la cele mai înalte standarde disponibile actualmente. 

Examenele IRM sunt realizate pe un aparat nou, de ultimă generație, special echipat pentru a oferi totalitatea opțiunilor în explorările cardio-vasculare și neurologice (cerebrale și de coloană vertebrală). Întregul nostru personal vă va fi alături pe parcursul diagnosticului, tratamentului și urmăririi evoluției dumneavoastră medicale. De asemenea, medicii noștri vă pot oferi explicațiile medicale și în limbi străine, precum engleză, franceză, italiană, arabă, greacă.

Parerile pacientilor despre Dr. Nicoleta Oprescu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.