Dr. Nicoleta Tiuca

Dr. Nicoleta Tiuca

Medic Primar, Medicina interna

★★★★★

241 vizualizari

Liberty Medical Center , BUCURESTI, Str. Zorilor 23 A Stefanestii de Jos, Ilfov (vezi harta)

Despre Dr. Nicoleta Tiuca

Dr. Nicoleta Tiuca este Medic Primar, Medicina interna in cadrul Liberty Medical Center, BUCURESTI, Str. Zorilor 23 A Stefanestii de Jos, Ilfov.


Servicii disponibile
Consultatie medicina interna 200 lei (programare)
Control medicina interna(dupa consult) 120 lei (programare)
Ecografie abdominala 200 lei (programare)
EKG cu interpretare 70 lei (programare)
Spirometrie 50 lei (programare)

Informatii clinica: Liberty Medical Center


Clinica Liberty Medical Center este un centru medical modern, situat in Stefanestii de Jos – Ilfov, dotat cu echipamente avansate, capabile sa sustina servicii medicale unice la nivelul judetului ILFOV, cum ar fi videoendoscopia digestiva superioara si inferioara, ecografia 4D. 

Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o echipa de medici specialisti si asistente care dispun de o vasta experienta medicala si se disting prin calificari impresionante in spitalele universitare din Bucuresti. Moderna din punct de vedere al dotarilor cu echipamente de ultima generatie si al conditiilor oferite, clinica Liberty Medical Center ofera pacientilor consultatii, investigatii si analize de laborator in peste 15 specialitati medicale.

Parerile pacientilor despre Dr. Nicoleta Tiuca

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.