Dr. Niculina Butoianu

Dr. Niculina Butoianu

Medic Primar, Neurologie

★★★★★
5.00(3 rating-uri)

5667 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Niculina Butoianu

Dr. Niculina Butoianu este Medic Primar, Neurologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie neurologie copil (>3 ani) 350 lei (programare)
Consultatie neurologie infant (<3 ani) 350 lei (programare)
Consultatie neurologie pediatrica 350 lei (programare)
Consultatie neurologie pediatrica 350 lei (programare)
Control neurologie copil(dupa consult) 235 lei (programare)
Control neurologie copil(dupa consult) 235 lei (programare)
Control neurologie pediatrica(dupa consult) 235 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Niculina Butoianu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
13.12.2023

Mark Manea a acordat 5
★★★★★
02.03.2022

. Vardianu Horia a acordat 5
★★★★★
26.10.2021
Un medic extraordinar! Foarte atenta si rabdatoare, si-a dat interesul si a investigat in amanunt. Explica in detaliu si face tot posibilul sa se asigure ca se face inteleasa. Multumim din suflet!