Dr. Niculina Ioana Luca

Dr. Niculina Ioana Luca

Medic Primar, Oncologie

★★★★★
4.88(9 rating-uri)

1085 vizualizari

Memorial Hospital , BUCURESTI, Sos. Gh. I. Sisesti 8A, Sector 1 Bucuresti (vezi harta)

Despre Dr. Niculina Ioana Luca

Dr. Niculina Ioana Luca este Medic Primar, Oncologie in cadrul Memorial Hospital, BUCURESTI, Sos. Gh. I. Sisesti 8A, Sector 1 Bucuresti.


Servicii disponibile
Consultatie oncologie 300 lei (programare)
Control oncologie(dupa consult) 200 lei (programare)
Referat oncologie 300 lei (programare)

Informatii clinica: Memorial Hospital


Memorial, este un centru de referință în întreaga lume în domenii precum transplantul de organe, oncologie, transplantul de măduvă osoasă, neurochirurgie, chirurgie oncologică, cardiologie, ortopedie și traumatologie și FIV.

Spitalul Memorial din incinta Enayati Medical City își propune să satisfacă toate nevoie pacienților sub un singur acoperiș. Cu dotări de ultimă generație, infrastructură modernă și personal medical experimentat, acesta oferă servicii medicale de specialitate, în special în sfera oncologică. Spitalul are o capacitate de 106 paturi, 6 săli de operație, 12 unități de terapie intensivă, 12 săli de chimioterapie și 2 unități de procesare endoscopică și se distinge prin aparatura tehnologică avansată (unități performante de imagistică, tehnologie de chirurgie robotică da Vinci Xi, angiografia, 3 Tesla MR, tomografie computerizată, raze X și mamografie).

Parerile pacientilor despre Dr. Niculina Ioana Luca

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Baicud Joita a acordat 5
★★★★★
13.01.2023
A fost OK. Dr Valentina Iordache prompta, amabila dovedeste pregatire temeinica in relatia cu pacientul. Si Dna Dr Luca Ioana ma surprinde în mod placut de fiecare data, este informata si ne informeaza si pe noi cu ultimele noutati în alegerea tratamentului potrivit fiecaruia dintre noi, cauta sa afle toate detalile despre starea noastra în perioada tratamentului, are mereu la îndemâna cel mai bun sfat sa putem tine boala sub control. Impreuna vom reusi! Nota maxima, Monza!

Anonim a acordat 5
★★★★★
02.08.2022

Constanta Marcu a acordat 5
★★★★★
28.07.2022
Servicii ireproșabile ,curatenie,doamna doctor Luca Ioana un profesionist desăvârșit ,un om cu suflet care își da interesul pentru sănătatea pacientului

Lelioara Bughea a acordat 5
★★★★★
26.07.2022
Amabilitate, profesionalism, empatie! RESPECT!

Rugiubei Constantin a acordat 5
★★★★★
16.06.2022
Foarte bine, Foarte mulțumit.

Speranta Aurora Munteanu a acordat 5
★★★★★
14.04.2022
Doamna doctor Luca este nu doar un medic foarte competent si atent, dar si un om cald si pozitiv.

Adrian Mihalache a acordat 5
★★★★★
13.04.2022

Laura Cristina Tica a acordat 5
★★★★★
29.03.2022
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐

Anonim a acordat 4
★★★★★
31.01.2022
Corect, competent si la obiect. Ar fi loc si de respectarea timpului de programare.