Dr. Niki Adrian Calina

Dr. Niki Adrian Calina

Medic Primar, Neurochirurgie

★★★★★
5.00(8 rating-uri)

6352 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Niki Adrian Calina

Dr. Niki Adrian Calina este Medic Primar, Neurochirurgie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1.


Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Situata in imediata apropiere a Spitalului Clinic SANADOR, Clinica SANADOR Buzesti vine in completarea nevoilor pacientilor oferind acces la consultatii in 38 de specialitati medicale, acordate de medici de prestigiu, cu o vasta experienta in domeniu.

In cadrul acestei clinici, cabinetele medicale destinate consultatiilor acopera o gama larga de specialitati medicale. In plus, in Clinica SANADOR Buzesti se pot efectua explorari functionale, colposcopii si ecografii. In cabinete special amenajate sunt recoltate analize medicale de laborator si teste RT-PCR sau antigenice rapide pentru depistarea virusului SARS-CoV-2.

Tot aici, la etajul 1, SANADOR a creat o lume de poveste pentru micii pacienti. Departamentul de Pediatrie ofera copiilor consultatii intr-un spatiu prietenos, decorat si creat special pentru a crea confortul necesar si a diminua teama de medic.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Parerile pacientilor despre Dr. Niki Adrian Calina

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Danut Jianu a acordat 5
★★★★★
07.12.2023

Danut Jianu a acordat 5
★★★★★
14.09.2023
5

Aurelia Lungu a acordat 5
★★★★★
28.04.2022
Dr.Călina Niki m- a operat la coloană în 24 februarie- formațiune tumorală/chist. După două luni am revenit la control. Mă simt f.bine. Am avut încredere în experiența domnului doctor! Este calm, apropiat de pacienți cu dăriure acestei profesii.Ii mulțumesc pentru tot!

Iulia Danila a acordat 5
★★★★★
04.02.2021
Excelent!

Anonim a acordat 5
★★★★★
28.01.2021
Un medic foarte bun

Niculae Cristian a acordat 5
★★★★★
01.10.2020
Un doctor de nota 10 îi mulțumesc frumos pentru serviciile medicale acordate.

Anonim a acordat 5
★★★★★
28.05.2020
Profesionalism

Anonim a acordat 5
★★★★★
31.10.2019