Nurhan Gazi

Medic, Medicina generala

★★★★★
(0 rating-uri)

143 vizualizari

8 programari

SANADOR , BUCURESTI, B-dul Decebal 1, Sector 3(vezi harta)
Despre Nurhan Gazi
Medicul Nurhan Gazi este Medic, Medicina generala in cadrul SANADOR , BUCURESTI, B-dul Decebal 1, Sector 3.


Servicii disponibile
Consultatie 170 lei (programare)
Control (in interval de 30 de zile) 105 lei (programare)
Eco. abdomen complet 310 lei (programare)
Eco. mamara unilaterala 190 lei (programare)
Eco. parti moi 280 lei (programare)
Eco. Tiroida 200 lei (programare)

Informatii clinica

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.