Dr. Oana Antonia Mihalache

Dr. Oana Antonia Mihalache

Medic Specialist, Neurologie

★★★★★
3,00 (1 rating)

1198 vizualizari

MedicalES , BUCURESTI, Sos. Pantelimon Nr. 301, Sector 2(vezi harta)

Despre Dr. Oana Antonia Mihalache

Dr. Oana Antonia Mihalache este Medic Specialist, Neurologie in cadrul MedicalES, BUCURESTI, Sos. Pantelimon Nr. 301, Sector 2.


Servicii disponibile
Consultatie neurologie 100 lei (programare)

Informatii clinica: MedicalES

MedicalES Servicii de Sanatate Premium SRL este o companie cu capital integral romanesc care a fost infiintata in anul 2011. Avem o echipa experimentata, formata din profesionisti foarte bine pregatiti si dedicati total pacientului. Pentru ca suntem o companie care furnizeaza servicii de imagistica medicala dorim sa oferim pacientilor nostri aparatura de inalta performanta, motiv pentru care am investit in ultimii ani in cele mai noi aparate de pe piata. De asemenea, stiut fiind faptul ca unii pacientii pot resimti anxietate in legatura cu efectuarea investigatiilor de imagistica, am investit continuu in crearea unui ambient deosebit al centrelor noastre pentru a spori confortul pacientului. Ceea ce a devenit o emblema MedicalES este sistemul deosebit de iluminare din centrele noastre unde se efectueaza investigatii de rezonanta magnetica. Pentru un confort deosebit al pacientilor am investit intr-un sistem special conceput pentru noi. Medicii nostri sunt dedicati unui proces continuu de pregatire profesionala, motiv pentru care sunt permanent implicati in cursuri de pregatire in programe externe. Conducerea companiei este formata dintr-o echipa cu mare experienta in sectorul privat si absolut dedicata nevoilor pacientului. Dorinta noastra este de a ne perfectiona continuu pentru a oferi pacientului un diagnostic corect, de aceea vom investi in continuare in aparatura de top, in pregatirea permanenta a personalului nostru si intr-un ambient care sa il ajute pe pacient sa depaseasca orice temeri in legatura cu investigatiile. Pentru ca noi ne dorim sa ajutam cu adevarat pacientii si ne simtim absolut responsabili pentru cei 25.000 pacienti care ne trec pragul anual si au incredere in noi.

Parerile pacientilor despre Dr. Oana Antonia Mihalache

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 3
★★★★★
19.08.2019