Dr. Oana Capraru

Dr. Oana Capraru

Medic Specialist, Endocrinologie

★★★★★
5,00 (1 rating)

1523 vizualizari

RMN Diagnostica , Brasov, Str. H. Oberth, Nr. 8, Brasov(vezi harta)

Despre Dr. Oana Capraru

Dr. Oana Capraru este Medic Specialist, Endocrinologie in cadrul RMN Diagnostica, Brasov, Str. H. Oberth, Nr. 8, Brasov.


Servicii disponibile
Consultatie endocrinologie 185 lei (programare)
Consultatie endocrinologie + ecografie tiroida 385 lei (programare)
Control endocrinologie 100 lei (programare)
Ecografie tiroida 200 lei (programare)
Ecografie tiroida 200 lei (programare)
Ecografie tiroida 200 lei (programare)
Referat encorinologic 100 lei (programare)

Informatii clinica: RMN Diagnostica

Suntem onorați de vizita dumneavoastră in clinicile noastre de imagistică. Cu o echipă puternică, motivată, cu experienţă în imagistică medicală şi mai ales RMN de peste 30 de ani la nivel european şi de 10 ani în România. RMN Diagnostica, pe lângă serviciile medicale de înaltă calitate oferite în cadrul centrelor medicale, vine în întâmpinarea pacienților cu servicii medicale în contract CAS și în cadrul ambulatorului de specialitate Brașov, Sibiu și Făgăraș.

RMN DIAGNOSTICA se mândrește cu o echipă profesionistă și cu deosebită grijă și înțelegere față de pacienți. Fiecare membru este pregătit în a vă oferi servicii de calitate la standarde înalte, astfel încat vizita dumneavoastră în cabinetul nostru să fie una placută și relaxată.

Cu o experienta vasta in domeniul imagisticii si cu echipe bine pregatite dorim sa acoperim intreaga gama de investigatii din imagistica medicala asa cum se fac in marile centre medicale din tara. Punem la dispoziția pacienților procedee de diagnosticare moderne, fără iradiere, completate de diagnostice oferite de medici cu înaltă specializare.

Parerile pacientilor despre Dr. Oana Capraru

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Afrodita Ion a acordat 5
★★★★★
16.03.2022
O prezență plăcută, explicații clare, detaliate ! Un medic deschis comunicării cu pacientul!