Dr. Oana Dumitrescu

Dr. Oana Dumitrescu

Medic Specialist, Ecografie

★★★★★
5.00(3 rating-uri)

3635 vizualizari

Clinica Sala Palatului , BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Oana Dumitrescu

Dr. Oana Dumitrescu este Medic Specialist, Ecografie in cadrul Clinica Sala Palatului, BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1.


Servicii disponibile
Ecografie Doppler artere + vene membre inferioare bilateral 360 lei (programare)
Ecografie Doppler artere bilateral 250 lei (programare)
Ecografie Doppler cervicala 180 lei (programare)
Ecografie Doppler venos bilateral 250 lei (programare)
Ecografie parti moi 180 lei (programare)

Informatii clinica: Clinica Sala Palatului


Clinica Sala Palatului este un proiect de antreprenoriat social susținut de Fundația Inovații Sociale Regina Maria. Fundația a fost înființată de Dr. Wargha Enayati împreună cu soția sa, Mitra Enayati în luna august 2010. Dăruirea, entuziasmul şi spiritualitatea Reginei Maria au inspirat fondatorii să creeze proiecte care să contribuie la îmbunătățirea calității vieții a cât mai multor români.

Clinica Sala Palatului functionează de 5 ani, din mai 2015. Ne propunem ca pacienții noștri să primească cele mai bune servicii medicale accesibile pe piață în acest moment, clinica noastră fiind un loc unde aceștia sunt consultați, diagnosticați, informați și unde li se oferă planuri de tratament eficiente și precise pentru afecțiunile de care aceștia suferă, totul fără ca ei să își facă griji de cât vor trebui să plătească.


Parerile pacientilor despre Dr. Oana Dumitrescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

vergina Baceanu a acordat 5
★★★★★
19.06.2020

Mihai Grigore a acordat 5
★★★★★
13.01.2020
Amabila si profesionista, cu multa rabdare.

Ionel Axente a acordat 5
★★★★★
29.05.2019
Vă multumesc a fost foarte bine. MULTUMESC d-nei doctor care si-a dat toată silinta si devotamentul in exercitarea profesiei de doctor