Dr. Oana Fronea

Dr. Oana Fronea

Conferentiar Universitar, Cardiologie

★★★★★
5.00(5 rating-uri)

2458 vizualizari

Donna , BUCURESTI, Str. George Constantinescu Nr. 2-4, Sector 2 (vezi harta)

Despre Dr. Oana Fronea

Dr. Oana Fronea este Conferentiar Universitar, Cardiologie in cadrul Donna, BUCURESTI, Str. George Constantinescu Nr. 2-4, Sector 2.


Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 300 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG 700 lei (programare)
Consultatie cardiologie + EKG 420 lei (programare)
Control cardiologie(dupa consult) 290 lei (programare)
Ecografie cardiaca 280 lei (programare)
Electrocardiograma (ECG/EKG) 160 lei (programare)
Monitorizare holter EKG 300 lei (programare)
Monitorizare holter TA 280 lei (programare)
Pachet cardio (consultatie, ECG, ecocord, Holter TA/ECG) 1055 lei (programare)

Informatii clinica: Donna


Donna Medical Center a fost fondat în anul 2011 de către dr. Elena Claudia Teodorescu, Doctor în Științe Medicale, medic primar Radiologie și Imagistică Medicală, cu peste 15 ani de experiență și supraspecializare în Imagistica Sânului și Sănătatea Femeii. Misiunea noastră, sau mai bine spus, ceea ce încercăm să facem zi de zi, este să oferim pacientelor noastre o evaluare corectă și profesionistă a stării de sănătate, printr-un diagnostic corect, precoce și rapid, într-un cadru cald și intim, unde acestea să se poată relaxa și scăpa de anxietatea tipică controlului medical. 

 În cei 5 ani de activitate, ne-am câștigat reputația de Centru medical de Excelență, oferind un diagnostic corect, precoce și rapid la peste 50.000 de paciente, salvând totodată peste o mie de vieți. Servicii de Excelență pentru Sănătatea Femeii Nu suntem o clinică medicală cu specialități multe și diverse, însă ne îndreptăm toată priceperea și preocuparea către gama completă de servicii medicale pentru sănătatea femeii: 
✓ diagnostic imagistic al afecțiunilor mamare și ginecologice - mamografii digitale cu tomosinteză, sonoelastografii mamare și ecografii mamare, transvaginale, abdominale, pelvine, tiroidiene 
✓ monitorizare și evaluare sarcină - ecografii de sarcină, morfologii fetale 3D/4D, consultații obstetricale și toată gama de analize recomandate în sarcină 
✓ consultații la nivel de expert în specialitățile - Obstetrică-Ginecologie, Senologie, Endocrinologie, Medicină Internă, Chirurgie și Oncologie. 

Efectuăm analize de laborator și puncții mamare în parteneriat cu laboratoare de referință: Clinica Micomi - pentru patologia ginecologică, Centrul medical Bios - pentru patologie generală și Onco-team Diagnostic - pentru rezultatele puncțiilor mamare.

Parerile pacientilor despre Dr. Oana Fronea

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Adrian Fota a acordat 5
★★★★★
10.03.2023

Mihail Mandu a acordat 5
★★★★★
02.03.2023
Foarte mulțumit. Nota 10 pentru dna. Doctor.

Neagoe Valentina a acordat 5
★★★★★
21.02.2023

Anonim a acordat 5
★★★★★
12.07.2022
Profesionista, recomand !

Daniel Negoita a acordat 5
★★★★★
09.12.2021
Recomand calduros!! Comportament exemplar. Explicit. Atentie deosebita, amabilitate si in primul rand profesionalism. O surpriza foarte placuta! Atmosfera placuta. Front office amabil.