Dr. Oana Gabriela Trifanescu

Dr. Oana Gabriela Trifanescu

Medic Primar, Oncologie

★★★★★

540 vizualizari

Enayati Medical City , BUCURESTI, B-dul Maresal Averescu Nr. 15B-15C, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Oana Gabriela Trifanescu

Dr. Oana Gabriela Trifanescu este Medic Primar, Oncologie in cadrul Enayati Medical City, BUCURESTI, B-dul Maresal Averescu Nr. 15B-15C, Sector 1.
Subinvestigator in numeroase studii clinice si co-autoare a multor articole publicate din domeniu, Dr. Oana Gabriela Trifanescu este medic primar oncologie la Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” din Bucuresti, asistent universitar al Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti si doctorand in oncologie. Datorita experientei internationale si pregatirii stiintifice indelungate, din anul 2010, dr. Oana Trifanescu este certificata ca Oncolog European, prin examinare competitiva (ESMO examination certificate). De asemenea, este membru activ al European Society of Medical Oncology – ESMO si al Societatii Romane de Radioterapie si Oncologie Medicala. Intre anii 2010 si 2012 a fost membru al American Society of Clinical Oncology – ASCO si observator in vizita clinica la Medizinische Universität Wien, Allgemeines Krankenhaus der Stadt Wien (AKH) – 2015. Dr. Oana Trifanescu a absolvit numeroase cursuri prestigioase precum ESO-ESMO Masterclass in Clinical Oncology, organizate de European School of Oncology – ESO (2010, 2015), dar si numeroase cursuri de perfectionare precum „Updated Oncology 2016: State of the Art News and Challenging Topics Second Summer School in Oncology (Bucure?ti, 2016), „Updated Oncology 2014: State of the Art News and Challenging Topics Second Summer School in Oncology (Bucure?ti, 2014), 5th International Skeletal Care Academy (SCA), 2013, „Modern Oncology-State of the Art. First Summer School In Oncology” (Bucure?ti, 2013), „Advenced GCP for Clinical Research Professionals” (Bucure?ti, 2013).

Servicii disponibile
Consultatie oncologie 320 lei (programare)
Consultatie online Oncologie 320 lei (programare)
Consultatie telefonica Oncologie 320 lei (programare)
Control oncologie(dupa consult) 280 lei (programare)

Informatii clinica: Enayati Medical City


Fondată în 2011, Concierge Medical este prima clinică din România specializată pe servicii de second opinion medical, cu acces direct la medici de talie internațională din Europa, SUA și Japonia. 

Clinica Concierge Medical a implementat un program lunar de Visiting Professors în care pacienții pot întâlni, în fiecare lună, la București, medici cu expertiză internațională în diferite practici medicale.

Prin Concierge Medicine propunem un sistem perfecționat de management al pacientului, care are la bază eficientizarea traseului medical.

Parerile pacientilor despre Dr. Oana Gabriela Trifanescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.