Dr. Oana Simion

Dr. Oana Simion

Medic Primar, Cardiologie

★★★★★
5,00 (1 rating)

1529 vizualizari

Neuroaxis , BUCURESTI, Calea Serban Voda nr. 206, etaj 1 | Cladirea U-Center(vezi harta)

Despre Dr. Oana Simion

Dr. Oana Simion este Medic Primar, Cardiologie in cadrul Neuroaxis, BUCURESTI, Calea Serban Voda nr. 206, etaj 1 | Cladirea U-Center.


Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 300 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG 540 lei (programare)
Consultatie cardiologie + EKG 300 lei (programare)
Control cardiologie 200 lei (programare)
Ecografie cardiaca 330 lei (programare)
Monitorizare holter EKG 320 lei (programare)

Informatii clinica: Neuroaxis

Neuroaxis este prima clinica integrata de neurostiinte din Bucuresti. Echipa de medicii supraspecializati va ofera consultatii in neurologie, neurochirurgie, psihiatrie, psihologie clinica, cardiologie, reumatologie si ortopedie. De asemenea, in cadrul clinicii Neuroaxis aveti acces la investigatii de cea mai inalta calitate precum Electroencefalografie – EEG de lunga durata, Polisomnografie – PSG, Electromiografie – EMG, Ecografie Doppler cervico-cerebrala, Ecografie osteoarticulara, Ecografie de tesuturi moi, Ecocardiografie, EKG sau Poligrafie respiratorie. 

Prin reteaua de parteneri nationali si internationali asiguram si servicii de analize medicalte, testari genetice, interventii neurochirurgicale si investigatii imagistice. Suntem alaturi de dumneavoastra si va oferim solutii integrate de diagnostic, tratament si monitorizare pentru toate afectiunile neurologice si conexe.

Parerile pacientilor despre Dr. Oana Simion

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Constantin Laurentiu a acordat 5
★★★★★
21.06.2019
Servicii Premium, intr-o clinică de elită cu personal atât medical cât și auxiliar foarte bine pregatit profesional confirm standardelor ISO 9001!