Dr. Oana-Sorana Toma

Dr. Oana-Sorana Toma

Medic Primar, Oftalmologie

★★★★★
5,00 (1 rating)

1568 vizualizari

Romgermed , BUCURESTI, Calea Plevnei Nr. 137C, Sector 6(vezi harta)

Despre Dr. Oana-Sorana Toma

Dr. Oana-Sorana Toma este Medic Primar, Oftalmologie in cadrul Romgermed, BUCURESTI, Calea Plevnei Nr. 137C, Sector 6. Medicul Oana-Sorana Toma este Medic Primar, Oftalmologie in cadrul Romgermed

Servicii disponibile
Consultatie oftalmologie adulti 179 lei (programare)

Informatii clinica: Romgermed

Policlinica Spitalului Romgermed Saint Lukas a fost inaugurata in anul 2012, oferind o gama variata de servicii medicale in regim ambulatoriu, intr-un ambient placut si confortabil, la cele mai inalte standarde: Consultatii si investigatii clinice, Analize medicale de laborator, Avize medicale pentru fise auto, Medicina muncii, Medicina de familie. 

Aceste servicii pot fi efectuate si in regim decontat de catre Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Echipamentele medicale de ultima generatie, echipa de specialisti cu inalta calificare cat si grija deosebita pe care o aratam fiecarui pacient, situeaza Policlinica Spitalului Romgermed Saint Lukas printre principalele institutii medicale de acest tip din Bucuresti.

Parerile pacientilor despre Dr. Oana-Sorana Toma

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

. Moldoveanu Costel a acordat 5
★★★★★
17.09.2020
Excelente servicii o sa mai revenim! Evaluare de 5 stele.