Dr. Oana Steriade

Dr. Oana Steriade

Medic Specialist, Diabet si boli metabolice

★★★★★

1710 vizualizari

Nativia , BUCURESTI, Str. Pitar Mos 12, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Oana Steriade

Dr. Oana Steriade este Medic Specialist, Diabet si boli metabolice in cadrul Nativia, BUCURESTI, Str. Pitar Mos 12, Sector 1.
Medic specialist diabet, nutritie si boli metabolice

Dr. Oana Steriade este medic specialist diabet, nutritie si boli metabolice, cu o pregatire medicala temeinica in centrele universitare medicale din Bucuresti si Paris. Este in permanenta conectata la cele mai noi informatii medicale stiintifice pe care le integreaza cu succes in practica medicala curenta, adaptandu-le la nevoile si particularitatile fiecarui pacient. 

Este mama a trei baieti, motiv pentru care profesionalismul cu care isi ingrijeste pacientele cu diabet in perioada sarcinii este dublat de o buna cunoastere a provocarilor si dificultatilor reprezentate de aceasta perioada frumoasa, dar grea, din viata unei femei.

Supraspecializare
Obezitate si sindrom metabolic: UPMC, Paris, France

Diabet gestational: CHU "Jean Verdier", APHP, Paris, France

Servicii disponibile

Informatii clinica: Nativia


Suntem medici specializati în obstetrică și ginecologie. Suntem empatici, comunicativi și onești. Suntem profesioniști și accesibili. Medicii noștri, supraspecializați pe diferite ramuri în obstetrică-ginecologie, au un singur obiectiv comun: sănătatea ta. În munca pe care o depunem zi de zi suntem ghidați de aceleași valori și viziuni, facem totul cu profesionalism și pasiune, sub atenta îndrumare a Prof. Dr. Gheorghe Peltecu.
Atmosfera din clinica noastră este una caldă și calmă, creată special pentru confortul tău. Cabinetele noastre sunt dotate cu tehnologie de ultimă generație, pentru a ne asigura că serviciile pe care le oferim sunt la cea mai înaltă calitate pentru tine. Desigur, avem medici cu o experiență foarte vastă, cu renume și reputație foarte bune. Da, avem și medici tineri, foarte pasionați de ceea ce fac și ne mândrim cu aceștia. Toți au studii și experiență internaționale, dar și diferite supraspecializări, ceea ce ajută să îți oferim servicii complete de obstetrică și ginecologie. Împreună suntem echipa Nativia, experți în obstetrică-ginecologie


Parerile pacientilor despre Dr. Oana Steriade

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.