Dr. Oana Trifanescu

Dr. Oana Trifanescu

Medic Primar, Oncologie

★★★★★
5,00 (2 rating-uri)

1536 vizualizari

Intermedicas , BUCURESTI, B-dul Maresal Averescu Nr. 15B-15C, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Oana Trifanescu

Dr. Oana Trifanescu este Medic Primar, Oncologie in cadrul Intermedicas , BUCURESTI, B-dul Maresal Averescu Nr. 15B-15C, Sector 1. ubinvestigator in numeroase studii clinice si co-autoare a multor articole publicate din domeniu, Dr. Oana Gabriela Trifanescu este medic primar oncologie la Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” din Bucuresti, asistent universitar al Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti si doctorand in oncologie. Datorita experientei internationale si pregatirii stiintifice indelungate, din anul 2010, dr. Oana Trifanescu este certificata ca Oncolog European, prin examinare competitiva (ESMO examination certificate). De asemenea, este membru activ al European Society of Medical Oncology – ESMO si al Societatii Romane de Radioterapie si Oncologie Medicala. Intre anii 2010 si 2012 a fost membru al American Society of Clinical Oncology – ASCO si observator in vizita clinica la Medizinische Universität Wien, Allgemeines Krankenhaus der Stadt Wien (AKH) – 2015. Dr. Oana Trifanescu a absolvit numeroase cursuri prestigioase precum ESO-ESMO Masterclass in Clinical Oncology, organizate de European School of Oncology – ESO (2010, 2015), dar si numeroase cursuri de perfectionare precum „Updated Oncology 2016: State of the Art News and Challenging Topics Second Summer School in Oncology (Bucure?ti, 2016), „Updated Oncology 2014: State of the Art News and Challenging Topics Second Summer School in Oncology (Bucure?ti, 2014), 5th International Skeletal Care Academy (SCA), 2013, „Modern Oncology-State of the Art. First Summer School In Oncology” (Bucure?ti, 2013), „Advenced GCP for Clinical Research Professionals” (Bucure?ti, 2013).

Servicii disponibile
Consultatie oncologie 250 lei (programare)
Consultatie online Oncologie 250 lei (programare)

Informatii clinica: Intermedicas

INTERMEDICAS WORLDWIDE pune la dispozitia pacientilor sai servicii medicale specializate de second opinion, cu acces direct la medici de calibru international din Europa, SUA si Japonia. Serviciile noastre includ diagnosticare si tratament medical, precum si solutii medicale integrate si personalizate. Intermedicas dezvolta constant un portofoliu de specializari medicale de nisa precum chiropractica, nimfoplastia sau aritmologia. 

 Medicii nostri dispun de experienta si pregatirea necesara pentru solutionarea oricarei probleme medicale, indiferent de gravitatea acesteia. Intermedicas dispune de parteneriate cu peste 50 de spitale, centre universitare, dar si institutii medicale private prin intermediul carora pacientii beneficiaza de accesul rapid si neingradit la servicii medicale de top. Misiune Obiectivul Intermedicas este de a le oferi pacientilor solutii complete de investigatii, tratament si logistica la cele mai experimentate institutii de profil din intreaga lume, precum si facilitarea accesului la medici specialisti consacrati, care au expertiza in solutionarea unor cazuri complexe si specifice. 

Misiunea noastra este sa contribuim activ la schimbarea experientei medicale in Romania. Viziune Zi de zi, medicii Intermedicas sunt in cautarea celor mai bune solutii pentru pacientii sai. Gasirea rapida a tratamentelor optime, focalizarea proceselor medicale pe liniile cele mai sigure si adecvate, intelegerea pe deplin a tuturor implicatiilor, dar si cladirea unei punti de comunicare in relatia doctor-pacient sunt doar cateva dintre aspectele distinctive ale clinicii noastre.

Parerile pacientilor despre Dr. Oana Trifanescu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Vlad Zugravu a acordat 5
★★★★★
22.01.2021
foarte amabila și sincera o doamna de nota 1000

Vlad Zugravu a acordat 5
★★★★★
18.02.2021
Consultația online a decurs excelent Mulțumesc d-na doctor!