Dr. Octav Ginghina

Dr. Octav Ginghina

Medic Specialist, Chirurgie generala

★★★★★
5.00(6 rating-uri)

411 vizualizari

Memorial Hospital , BUCURESTI, Sos. Gh. I. Sisesti 8A, Sector 1 Bucuresti (vezi harta)

Despre Dr. Octav Ginghina

Dr. Octav Ginghina este Medic Specialist, Chirurgie generala in cadrul Memorial Hospital, BUCURESTI, Sos. Gh. I. Sisesti 8A, Sector 1 Bucuresti.


Servicii disponibile
Consultatie chirurgie generala 400 lei (programare)
Control chirurgie generala(dupa consult) 250 lei (programare)

Informatii clinica: Memorial Hospital


Memorial, este un centru de referință în întreaga lume în domenii precum transplantul de organe, oncologie, transplantul de măduvă osoasă, neurochirurgie, chirurgie oncologică, cardiologie, ortopedie și traumatologie și FIV.

Spitalul Memorial din incinta Enayati Medical City își propune să satisfacă toate nevoie pacienților sub un singur acoperiș. Cu dotări de ultimă generație, infrastructură modernă și personal medical experimentat, acesta oferă servicii medicale de specialitate, în special în sfera oncologică. Spitalul are o capacitate de 106 paturi, 6 săli de operație, 12 unități de terapie intensivă, 12 săli de chimioterapie și 2 unități de procesare endoscopică și se distinge prin aparatura tehnologică avansată (unități performante de imagistică, tehnologie de chirurgie robotică da Vinci Xi, angiografia, 3 Tesla MR, tomografie computerizată, raze X și mamografie).

Parerile pacientilor despre Dr. Octav Ginghina

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
28.12.2022
Foarte foarte bine

Ana-Maria Alicia Alexandra a acordat 5
★★★★★
08.12.2022

Valentina Stancele a acordat 5
★★★★★
07.10.2022

Anonim a acordat 5
★★★★★
18.07.2022

GHEORGHE NEATA a acordat 5
★★★★★
06.05.2022
Un adevarat profesionist, multumim domnule doctor.

Irinuca Branzanic a acordat 5
★★★★★
21.12.2021
A fost pentru prima dată când l-am întâlnit pe domnul doctor! Am simțit că am ajuns unde trebuie! Mi-a inspirat foarte multă încredere și speranța că indiferent de situație totul va fi bine!