Dr. Ofelia Nita

Dr. Ofelia Nita

Medic Primar, Tomografie (CT) cu subst. de contrast

★★★★★

2057 vizualizari

Centrul Medical Emerald , BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Ofelia Nita

Dr. Ofelia Nita este Medic Primar, Tomografie (CT) cu subst. de contrast in cadrul Centrul Medical Emerald, BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1.
Dr. Ofelia Nită este medic primar Radiologie şi Imagistică medicală cu competenţe în ecografie generală, ecografie Doppler, ecografie musculo-scheletală si tomografie computerizată cu supraspecializare în Angio-CT coronarian în evaluarea pre-procedurală TAVI.

Servicii disponibile
Angio CT aorta abdominala cu substanta de contrast 1250 lei (programare)
Angio CT aorta toracica si abdominala cu substanta de contrast 1600 lei (programare)
Angio CT coronarian cu substanta de contrast 2250 lei (programare)
Angio CT craniu cu substanta de contrast 800 lei (programare)
Angio CT pentru masuratori in vederea TAVI (inlocuire transcateter a valvei aortei) 2500 lei (programare)
Angio CT pentru masuratori in vederea TAVI + artere coronare 3500 lei (programare)
Angio CT pentru masuratori in vederea TAVI + scor de calciu valva aortica 2650 lei (programare)
Angio CT periferice cu substanta de contrast 760 lei (programare)
Angio CT regiune cervicală cu substanta de contrast 700 lei (programare)
Angiografie CT artere pulmonare cu substanta de contrast 800 lei (programare)
Scor de calciu (scanarea arterelor coronare pentru calcificari) 800 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Emerald


“Afli. Intelegi. Alegi.” Emerald este un centru medical integrat, certificat ISO Lloyd’s și autorizat pentru derulare studii clinice, ce își propune să abordeze în mod unitar toate etapele îngrjirilor medicale, de la prevenție la diagnostic, tratament și urmărire medicală. Centrul medical Emerald oferă consultații medicale de specialitate și investigații IRM acoperind o gamă largă de afecțiuni din domeniile cardiologiei și neurologiei. 

Alături de un diagnostic clinic de calitate oferit de specialiști cardiologi, neurologi și radiologi, pacienții ce se adresează centrului Emerald beneficiază de proceduri medicale dedicate (test de efort, Holter ECG și tensional, evaluarea rigidității arteriale, ecografie cardiacă și vasculară Doppler etc.), precum și de investigații IRM neurologice, vasculare și de cord la cele mai înalte standarde disponibile actualmente. 

Examenele IRM sunt realizate pe un aparat nou, de ultimă generație, special echipat pentru a oferi totalitatea opțiunilor în explorările cardio-vasculare și neurologice (cerebrale și de coloană vertebrală). Întregul nostru personal vă va fi alături pe parcursul diagnosticului, tratamentului și urmăririi evoluției dumneavoastră medicale. De asemenea, medicii noștri vă pot oferi explicațiile medicale și în limbi străine, precum engleză, franceză, italiană, arabă, greacă.

Parerile pacientilor despre Dr. Ofelia Nita

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.