Dr. Ofelia Popa

Dr. Ofelia Popa

Medic Primar, Ecografie

★★★★★

8485 vizualizari

Medima Health ,Alba Iulia, Bd. Revolutiei 1989, nr. 4, Alba (vezi harta)

Despre Dr. Ofelia Popa

Dr. Ofelia Popa este Medic Primar, Ecografie in cadrul Medima Health, Alba Iulia, Bd. Revolutiei 1989, nr. 4, Alba.


Servicii disponibile

Informatii clinica: Medima Health


Medima reprezinta o retea nationala de clinici de excelenta in imagistica medicala, ce redefinește standardele serviciilor de diagnostic prin furnizarea investigatiilor de inalta performanta, inclusiv RMN (rezonanta magnetica nucleara), CT (tomografie computerizata) si PET-CT (tomografie computerizata cu emisie de pozitroni). Cu un total de 15 clinici moderne, Medima ofera pacientilor acces la tehnologii de ultima generatie si servicii de diagnostic avantajoase, fara perioade lungi de asteptare.

Fiecare clinica Medima opereaza la standarde inalte si este echipata cu echipamente medicale de varf pentru a asigura precizie si acuratete in procesul de diagnosticare. Pacientii beneficiaza astfel de investigatii imagistice de inalta calitate, contribuind la identificarea precoce a afectiunilor si la dezvoltarea unui plan de tratament personalizat. Echipa Medima este alcatuita din medici radiologi de renume, avandu-l la conducere pe Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana, un radiolog roman proeminent si Director Medical al retelei. Sub coordonarea sa, Medima se angajeaza sa ofere servicii medicale de calitate superioara si sa ramana in avangarda tehnologiilor si practicilor medicale.

Parerile pacientilor despre Dr. Ofelia Popa

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.