Dr. Orlando Marinescu

Dr. Orlando Marinescu

Medic Primar, Chirurgie generala

★★★★★
4.42(7 rating-uri)

10716 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Orlando Marinescu

Dr. Orlando Marinescu este Medic Primar, Chirurgie generala in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie chirugie pediatrica 350 lei (programare)
Consultatie chirurgie pediatrica 350 lei (programare)
Consultatie ortopedie copii 350 lei (programare)
Consultatie ortopedie pediatrica 350 lei (programare)
Control chirurgie ortopedica(dupa consult) 235 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


Localizata in centru Bucurestiului, Clinica SANADOR Victoriei ofera pacientilor o gama variata de servicii medicale, personal medical de exceptie si aparatura ultra moderna, in vederea obtinerii unor rezultate medicale precise.

Clinica SANADOR Victoriei asigura consultatii medicale pentru un numar mare de specialitati, dar si investigatii imagistice diverse, explorari functionale, medicina muncii, analize medicale de laborator si, nu in ultimul rand, vaccinari. Clinica dispune de un departament complet de Imagistica Medicala ce poate efectua rapid o intreaga serie de investigatii: RMN, tomografie computerizata, radiologie digitala, mamografie digitala si conventionala, osteodensitometrie, radiologie dentara etc.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul. 

Medicul Dr. Orlando Marinescu este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Buzesti
Adresa: Str. Buzesti 74, Sector 1

SANADOR Floreasca
Adresa: Calea Floreasca 165, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Orlando Marinescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 1
★★★★★
17.01.2023
1/ Doctorul amâna consultația 2/ Întârzie la următoarea consultație 3/ Cheamă copilul in cabinet pe numele de familie 4/ Interpretează radiografia doar cu termeni medicali, fără explicații. 5/ Nu încurajează , nu proiectează o perspectiva pozitivă asupra tratamentului recomandat 6/ Nu i se adresează copilului 7/ Nu recomanda un centru de fizioterapie (ceea ce rezulta din interpretarea radiografiei). In concluzie: sec, scurt, rece. 320 lei pentru nici 10 min. Cu siguranța nu revenim la el

Anonim a acordat 5
★★★★★
12.04.2022
Fetița mea a fost puțin speriata când a întrat, dar dnul doctor a vorbit blând și calm cu ea. Totul a decurs bine.

Anonim a acordat 5
★★★★★
10.02.2022
Medic profesionist, îți prezintă în mod explicit situația. Răspunde deschis și amabil la întrebări. Personalul Sandor foarte amabil.

Mathias Andrei Hutu a acordat 5
★★★★★
18.10.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
20.08.2020
Am fost foarte multumiti.

Alexandra Gabriela Stan a acordat 5
★★★★★
29.06.2020
Am fost foarte multumiti de vizita la Sanador la domnul doctor Marinescu.

Anonim a acordat 5
★★★★★
25.11.2019
Medic profesionist, foarte amavil; mi s-a explicat foarte clar situatia. Diagnostic prezumtiv stabilit in urma unei consultatii de cabinet. Radiografiile vor fi si mai concludente