Dr. Ortansa Tania Nicolau

Dr. Ortansa Tania Nicolau

Medic Primar, Medicina interna

★★★★★
4,50 (4 rating-uri)

9069 vizualizari

Affidea-Hiperdia , Constanta, Bd. Tomis nr. 141A(vezi harta)

Despre Dr. Ortansa Tania Nicolau

Dr. Ortansa Tania Nicolau este Medic Primar, Medicina interna in cadrul Affidea-Hiperdia, Constanta, Bd. Tomis nr. 141A.


Servicii disponibile
Consultatie medicina interna 225 lei (programare)
Control medicina interna 125 lei (programare)
Ecografie abdomen complet 250 lei (programare)

Informatii clinica: Affidea-Hiperdia

Centrul de Diagnostic şi Tratament Affidea Constanţa, a fost cel de-al doilea proiect de succes al Affidea România pe piaţa de profil. Deschis în noiembrie 2003, Centrul de Diagnostic şi Tratament Affidea Constanţa este localizat în curtea Spitalului Judeţean Constanţa, fiind accesibil pacienţilor din toată ţara, dar deservind cu precadere nevoia de servicii medicale pentru populaţia judeţului Constanţa şi a judeţelor învecinate (Tulcea, Brăila). 

Serviciile medicale de cea mai înaltă calitate sunt oferite în regim ambulatoriu în cadrul contractelor încheiate cu casele de asigurări de sănătate, în cadrul contractelor cu spitalele şi în regim privat. Centrul Affidea Constanţa este situat în incinta Spitalului Judeţean Constanţa din B-dul Tomis nr. 141A. Affidea România investeşte permanent în aducerea pe piaţa medicală românească a celor mai noi echipamente şi tehnologii medicale existente pe plan mondial. Personalul medical Affidea România este pregătit la cele mai înalte standarde internaţionale, iar deviza noastră este dictată de principiul "Calitatea ca standard".

Parerile pacientilor despre Dr. Ortansa Tania Nicolau

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Nicoleta Ciobotea a acordat 5
★★★★★
02.04.2021
Un medic atent la detalii, care explică cu multa răbdare si bunavointa.Recomand.

Niculae Vasile a acordat 5
★★★★★
22.02.2022
Totul a decurs bine. Amabilitate din partea Doamnei Doctor

Anonim a acordat 5
★★★★★
27.10.2020

Anonim a acordat 3
★★★★★
14.05.2021