Dr. Ovidiu Catalin Nechita

Dr. Ovidiu Catalin Nechita

Medic Specialist, Urologie

★★★★★
5,00 (3 rating-uri)

538 vizualizari

Tunic Biolab , BUCURESTI, Soseaua Stefan cel Mare nr 35, Sector 2(vezi harta)

Despre Dr. Ovidiu Catalin Nechita

Dr. Ovidiu Catalin Nechita este Medic Specialist, Urologie in cadrul Tunic Biolab, BUCURESTI, Soseaua Stefan cel Mare nr 35, Sector 2.


Servicii disponibile
Consultatie online Urologie 200 lei (programare)
Consultatie urologie 200 lei (programare)
Consultatie urologie + ecografie 450 lei (programare)
Control urologie 200 lei (programare)
Ecografie aparat urinar 250 lei (programare)
Ecografie penis 350 lei (programare)
Ecografie scrot 350 lei (programare)
Ecografie testiculara 350 lei (programare)

Informatii clinica: Tunic Biolab

BioLab s-a nascut din dorinta unor persoane de a nu trece prin lume neobservate si de a sprijini in permanenta sistemul medical romanesc, pe care il cunosc si il slujesc de aproape 30 de ani, prin Tunic Prod.

Am dotat laboratorul cu aparatura de ultima generatie (linie automata RT-PCR Exicycler™ 96 (Ver.4) si platforma Idylla) utilizand kituri validate, de mare acuratete pentru detectia ARN SARS-CoV 2.

Am inceput cu un segment restrans, cu testarile Covid, dar nu ne vom opri aici.

Proiectul nostru este mai mult decat atat. Ne propunem sa dezvoltam un laborator complex de diagnostic patologic, de referinta, care sa ofere solutii complete, la cele mai inalte standarde, precum si servicii de consiliere de specialitate pentru toti pacientii nostri.

Impreuna cu partenerii nostri, suntem implicati in proiecte de cercetare din domeniul oncologic, activitati care au ca scop accesul pacientilor, cat mai facil, la terapia personalizata, beneficiind de metode de diagnostic la standarde internationale recunoscute.

Parerile pacientilor despre Dr. Ovidiu Catalin Nechita

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
14.04.2022

. Cristian Cercel a acordat 5
★★★★★
24.02.2022
Buna ziua. A fost in regula. Sunt multumit.

Anonim a acordat 5
★★★★★
12.04.2022
Serviciile au foat foarte ok , dar ar fi mai ok daca ne-ar spune toate costurile inainte de consultatie pentru ca eu am fost stiam ca am de platit 200 de ron si m-am trezit cu 658 de ron bani pe care in momentul respectiv nu ii aceam la mine … in rest totul a fost ok