Dr. Ovidiu Ciobanu

Dr. Ovidiu Ciobanu

Medic Primar, Pediatrie

★★★★★

1390 vizualizari

MogosMed ,Craiova, Str. Eugeniu Carada, Nr. 14, Dolj (vezi harta)

Despre Dr. Ovidiu Ciobanu

Dr. Ovidiu Ciobanu este Medic Primar, Pediatrie in cadrul MogosMed, Craiova, Str. Eugeniu Carada, Nr. 14, Dolj.
A absolvit in 1990 Facultatea de Medicina Craiova. In 1990 a fost medic stagiar Clinica Chirurgie – Ortopedie Pediatrica. In 1992 – preparator UMF Craiova si medic secundar Chirurgie – Ortopedie pediatrica. In 1995 – asistent universitar si medic specialist. In 2000 – medic primar chirurgie – ortopedie pediatrica. A sustinut teza de doctorat in 1997, iar din 2007 este sef lucrari la UMF Craiova. Din 2009 – sef Clinica Chirurgie – Ortopedie Pediatrica. Membru al Societatii de Chirurgie Pediatrica din Romania, al societatii de Ortopedie Pediatrica din Romania si al Societatii Medicale Balcanice.


Servicii disponibile
Consultatie chirurgie pediatrica 250 lei (programare)
Ecografie sold copii 300 lei (programare)

Informatii clinica: MogosMed


Am creat MogosMed pentru ca pacientul sa fie protejat de trauma psihica, deseori prezenta la impactul cu marile spitale, si pentru ca personalul medical sanitar sa isi desfasoare activitatea in conditii civilizate. Intr-un climat de totala discretie, pacientul va gasi la MogosMed un mediu prietenos, tehnologie moderna si medici competenti.

Parerile pacientilor despre Dr. Ovidiu Ciobanu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.