Dr. Ovidiu Simu-Voina

Dr. Ovidiu Simu-Voina

Medic Specialist, Psihiatrie

★★★★★
5,00 (1 rating)

410 vizualizari

Clinica Albion Medical , BUCURESTI, Str. Dimitrie Onciul Nr. 14, Sector 2(vezi harta)

Despre Dr. Ovidiu Simu-Voina

Dr. Ovidiu Simu-Voina este Medic Specialist, Psihiatrie in cadrul Clinica Albion Medical, BUCURESTI, Str. Dimitrie Onciul Nr. 14, Sector 2.
Am absolvit Facultatea de Medicina generala din cadrul UMF “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca in 2012, ulterior specializandu-ma in psihiatrie in acelasi centru universitar. 

Dupa obtinerea titlului de medic specialist am practicat in Elvetia in perioada 2017-2021, unde am realizat si o formare in psihoterapie cognitiv-comportamentala. Initial mi-am desfasurat activitatea in ambulatorii apartinand unei clinici private prezenta in mai multe cantoane, cu patologie din intregul spectru psihiatric, iar incepand cu 2019 intr-un important centru privat de psihiatrie si psihoterapie cantonal, acolo unde s-a conturat un interes aparte pentru ADHD la adult, facand parte dintr-o echipa de diagnostic si tratament a acestei tulburari. 

In practica de zi cu zi incerc sa formez cu pacientii o alianta terapeutica bazata pe ascultare empatica autentica menita sa ne orienteze cat mai precis spre cauzele suferintei si ulterior spre gasirea solutiilor adaptate. 

Consultatiile se pot desfasura in limbile romana, engleza sau franceza.

Servicii disponibile
Consultatie ADHD 250 lei (programare)
Consultatie online ADHD 250 lei (programare)
Consultatie online Psihiatrie 200 lei (programare)
Control psihiatrie 200 lei (programare)

Informatii clinica: Clinica Albion Medical

Clinica Albion Medical a fost deschisa în anul 2015 si este in contract cu CAS din anul 2016. În prezent, din echipa medicală a clinicii fac parte medici, psihologi și psihoterapeuți cu specializări și experiență clinică în țări precum Statele Unite, Suedia, Franța, Elveția, Spania care, prin integrarea expertizei internaționale, sprijină creșterea permanentă a calității actului medical oferit pacienților noștri. Dorim sa indepartam stigma asupra bolii mintale si sa oferim un act medical fara nici un fel de discriminare (financiara, rasiala, religioasa, sexuala, varsta, handicap). Clinica Albion Medical oferă servicii medicale cu plată, dar și decontate CASMB, gratuite pentru pacienti (cu scrisoare de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist)

Parerile pacientilor despre Dr. Ovidiu Simu-Voina

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
08.12.2021