Dr. Paduraru Diana

Dr. Paduraru Diana

Medic Specialist, Reumatologie

★★★★★
5.00(4 rating-uri)

3161 vizualizari

Terra Clinique ,Galati, Str. Brailei, BL. B6, Parter, Galati (vezi harta)

Despre Dr. Paduraru Diana

Dr. Paduraru Diana este Medic Specialist, Reumatologie in cadrul Terra Clinique, Galati, Str. Brailei, BL. B6, Parter, Galati.


Servicii disponibile
Consultatie reumatologie 200 lei (programare)
Control reumatologie(dupa consult) 150 lei (programare)

Informatii clinica: Terra Clinique


Centrul TERRA CLINIQUE este un concept nou in Galati pentru sanatate, armonie si energie. Misiunea noastră este să întâmpinăm fiecare pacient cu grijă, să ne asigurăm că este investigat şi diagnosticat corect, că este tratat complet, la timp, cu profesionalism şi cu respect.

Parerile pacientilor despre Dr. Paduraru Diana

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Mihaela Cristea a acordat 5
★★★★★
02.02.2024
Bună ziua, totul a fost la superlativ, iar d na doctor Păduraru a fost un adevărat profesionist! Felicitări pentru climatul oferit!

Anonim a acordat 5
★★★★★
03.02.2023
Pacient mulțumit! In cazul meu vizita la doamna doctor a fost făcută de tatăl meu care a plecat încântat de o programare rapida la ședințele de recuperare! Mulțumim!🤗

Anonim a acordat 5
★★★★★
13.01.2023
Vreau sa va spun că m-am simțit foarte bine tratata, doamna doctor foarte explicită inprivinta diagnosticului și-i mulțumesc pentru tratamentul recomandat.Voi reveni cu drag la control peste 6 luni.

. Buricea Ioana a acordat 5
★★★★★
18.06.2021
Sunt mulțumită de serviciile acordate foarte frumos a vorbit doamna doctor și a avut răbdare. Mulțumită revin cu drag că am găsit un medic care își da interesul pentru pacient. Nota 10.