Dr. Patrascu Natalia

Dr. Patrascu Natalia

Medic Primar, Cardiologie

★★★★★
5,00 (4 rating-uri)

1391 vizualizari

Medsana , BUCURESTI, Str. Nanu Muscel Nr. 12, Sector 5(vezi harta)

Despre Dr. Patrascu Natalia

Dr. Patrascu Natalia este Medic Primar, Cardiologie in cadrul Medsana, BUCURESTI, Str. Nanu Muscel Nr. 12, Sector 5.


Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 280 lei (programare)
Consultatie cardiologie + EKG 320 lei (programare)

Informatii clinica: Medsana

Deschizator de drumuri, din 1996 Centrul Medical Medsana Cotroceni ofera toate serviciile medicale Medsana la cele mai inalte standarde de calitate si dezvoltare tehnologica. Programul extins de lucru, alaturi de managementul si dotarea tehnologica a laboratorului propriu permit centrului nostru obtinerea rezultatelor in aceeasi zi cu recoltarea pentru mai mult de jumatate dintre analizele efectuate, aceasta contribuind la solutionarea rapida a afectiunilor pacientilor Medsana. Personalul de specialitate si administrativ al centrului, pregatit la cele mai inalte standarde profesionale, are ca obiectiv operativitatea in diagnosticarea si tratarea problemelor de sanatate ale clientilor nostri. Activitatea clinicii se desfasoara in peste 20 de cabinete medicale, spatii destinate imagisticii si stomatologiei, acoperind toate specialitatile medicale. Respectul si solicitudinea echipei medicale si a personalului clinicii, precum si ambianta relaxanta specifica, contribuie la obtinerea celor mai bune rezultate in tratarea cat mai rapida a afectiunilor clientilor.

Parerile pacientilor despre Dr. Patrascu Natalia

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
09.04.2022
Foarte atenta, empatica, profesionista! Ecografia nu a durut deloc. In alte cazuri au apasat foarte mult pe stern. La Dna dr a decurs totul foarte bine.

. Enachescu Elisabeta a acordat 5
★★★★★
07.09.2021

Andrei Damian a acordat 5
★★★★★
20.04.2022
Un medic excelent!

Anonim a acordat 5
★★★★★
15.10.2020
Personal amabil. Doamna doctor a fost foarta draguta si deschisa sa imi explice cat mai multe lucruri. Este unul dintre medicii care iti arata ca ii pasa de ceea ce povestesti si face tot ceea ce poate ca sa te ajute. Nu am simtit ca ma consulta in graba doar ca sa treaca la pacientul urmator asa cum am vazut in majoritatea clinicilor.