Dr. Paul Nastase

Dr. Paul Nastase

Medic Primar, Ortopedie

★★★★★
5.00(4 rating-uri)

1962 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Paul Nastase

Dr. Paul Nastase este Medic Primar, Ortopedie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie ortopedie 340 lei (programare)
Control ortopedie(dupa consult) 220 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Paul Nastase

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Claudiu-Cristian Ivan a acordat 5
★★★★★
24.08.2021

Adriana Madalina Teodorescu a acordat 5
★★★★★
23.02.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
14.12.2020
Foarte multumita. Nu am asteptat Norme de protectie covid aplicate

. Burcus Nelu a acordat 5
★★★★★
06.07.2020