Dr. Pavel  Ana Maria

Dr. Pavel Ana Maria

Medic Primar, Recuperare medicala, fizioterapie

★★★★★
5,00 (2 rating-uri)

5184 vizualizari

Bio Ortoclinic , BUCURESTI, Str. Traian Popovici nr. 79-91, sector 3, Bucuresti(vezi harta)

Despre Dr. Pavel Ana Maria

Dr. Pavel Ana Maria este Medic Primar, Recuperare medicala, fizioterapie in cadrul Bio Ortoclinic, BUCURESTI, Str. Traian Popovici nr. 79-91, sector 3, Bucuresti. Medicul Pavel Ana Maria este Medic Primar, Recuperare medicala, fizioterapie in cadrul Bio Ortoclinic

Servicii disponibile
Consultatie fizioterapie 150 lei (programare)
Consultatie recuperare medicala 150 lei (programare)

Informatii clinica: Bio Ortoclinic

In 10 ani de activitate în Romania, Bio Ortoclinic a devenit cea mai mare clinica de ortopedie si vertebrologie din Sud-Estul Europei și una dintre cele mai importante din Europa, axata pe tratamente nechirurgicale a tot ceea ce inseamna aparat locomotor – membre superioare, membre inferioare, bazin si toate tipurile de DURERI DE SPATE. Dispunem de aparatura performanta, de personal specializat si de un management al calitatii la cele mai inalte standarde. Iar toti cei care ne-au trecut pragul – pana acum peste 11.000 de pacienti -, vedete sau oameni obișnuiti, toti cu probleme articulare, ale membrelor superioare și inferioare, ale bazinului, sau cu dureri de spate, au simtit acest standard înalt prin rezultatele obtinute, prin recomandarile primite si prin atentia pe care au primit-o din partea personalului medical.

Parerile pacientilor despre Dr. Pavel Ana Maria

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
30.09.2019
5 stele

Nadia Barbu a acordat 5
★★★★★
09.10.2019
Excelent!