Dr. Petrache Gabriela

Dr. Petrache Gabriela

Medic Specialist, Protetica dentara

★★★★★

433 vizualizari

iDentity Clinic , BUCURESTI, Str Frunzei nr 41, Sector 2 (vezi harta)

Despre Dr. Petrache Gabriela

Dr. Petrache Gabriela este Medic Specialist, Protetica dentara in cadrul iDentity Clinic, BUCURESTI, Str Frunzei nr 41, Sector 2.


Servicii disponibile

Informatii clinica: iDentity Clinic


La clinicile iDentity, o echipă multidisciplinară de specialişti, membri în asociațiile internaționale de profil, abordează inovativ și cu eficiență toate tipurile de afecţiuni din sfera oro-dentară: protetică, implantologie dentară, endodonţie, chirurgie oro-dentară, ortodonţie şi ODF, pedodonţie, parodontologie. Suntem îndrăgostiți de profesia noastră, și pentru ea căutăm perfecțiunea, în fiecare zi. Căutăm cele mai noi, mai sigure și mai performante tehnici și tehnologii cu un singur scop, acela ca fiecare pacient care își pune încreredea în noi va fi, după tratament, un om mai fericit, cu o dentiție sănătoasă și un zâmbet mai luminos. Ne bucurăm de fiecare reușită, de fiecare caz rezolvat și de fiecare zâmbet pe care am putut să-l readucem pe fețele pacienților, deoarece credem că adevărații specialiști învață din succese. Suntem umani și prietenoși, înțelegem durerile, precum și visele pacienților, și nu ne mulțumim decât atunci când pe fețele lor a reapărut zâmbetul de fericire. La noi poți veni relaxat fiindcă tratăm orice problemă dentară fără ca pacientul să simtă durere. Dispunem de echipamente moderne (laser, stație profesională airflow, microscop, scanner, aparat de inhalosedare, sistem obturație endodontică, fiziodispenser, aparat piezosurgery) ce asigură o manevrabilitate ușoară, multă precizie și rezultate pozitive post intervenție.

Parerile pacientilor despre Dr. Petrache Gabriela

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.