Dr. Poenar Ana-Maria

Dr. Poenar Ana-Maria

Medic Specialist, Cardiologie

★★★★★

131 vizualizari

Union Medical ,Cluj-Napoca, Str.Bucegi, Nr.13-15(Complex Union, Intrarea Izlazului) (vezi harta)

Despre Dr. Poenar Ana-Maria

Dr. Poenar Ana-Maria este Medic Specialist, Cardiologie in cadrul Union Medical, Cluj-Napoca, Str.Bucegi, Nr.13-15(Complex Union, Intrarea Izlazului).
Competente:
-ecocardiografie generala

Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 350 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG 550 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG copii 450 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie copii 450 lei (programare)
Consultatie cardiologie + EKG 350 lei (programare)
Consultatie cardiologie copii 350 lei (programare)
Control cardiologie copii(dupa consult) 100 lei (programare)
Control cardiologie(dupa consult) 100 lei (programare)
Ecografie cardiaca 200 lei (programare)
Ecografie cardiaca copii 200 lei (programare)
Monitorizare holter EKG 200 lei (programare)
Monitorizare holter EKG 200 lei (programare)
Monitorizare holter TA 200 lei (programare)
Monitorizare holter TA 200 lei (programare)
Referat cardiologie 120 lei (programare)
Test de efort 250 lei (programare)

Informatii clinica: Union Medical


CLINICA UNION MEDICAL a luat nastere in 2012, sub numele initial POLICLINICA UNION. Centrul medical este situat intr-o zona reprezentativa a cartierului Manastur, aceasta „inima a noului Cluj”. Un oras in sine, celebrul cartier clujean avea nevoie de o unitate medicala reprezentativa, care sa asigure servicii de calitate. Am dorit inca de la inceput sa fim aproape de pacientii nostri, oferindu-le servicii medicale de inalta clasa, accesibile si eficiente. Fie ca ne adresam familiilor, lucratorilor din diverse domenii (medicina muncii), studentilor sau angajatilor din domeniul bugetar sau privat, abnegatia de a aborda diferit actul medical este aceeasi. Viziunea noastra priveste pacientii ca pe adevarati prieteni, tratandu-i cu caldura si responsabilitate profesionala. O deschidere continua spre inovatie si progres medical, alimentata de energia si pasiunea cadrelor noastre medicale. Daca în 2014 aveam un singur angajat si 20 de colaboratori, in 2015 am ajuns la 12 angajati si 32 de colaboratori. Datorita cresterii numarului de specialitati medicale si a capacitatilor de tratament, a numarului de analize efectuate si de consultatii, Policlinica a devenit CLINICA UNION MEDICAL – Centrul sanatatii tale. Un centru medical complex, care asigura o arie de servicii la 360̊, adaptate nevoilor pacientilor nostri. CLINICA UNION MEDICAL reprezinta un brand medical al secolului XXI, care detine in prezent 21 de specialitati medicale, 20 de angajati si peste 35 de colaboratori. Suprafata s-a dublat in 2016, de la 400 mp la 800 mp, pentru a oferi tuturor conditii cat mai bune, aproape de standardele europene. CLINICA UNION MEDICAL este intr-un proces continuu de evolutie, integrand cele mai noi tehnici si aparaturi medicale. Pacientul este situat in centrul preocuparilor noastre, un prieten fata de care ne apropiem zi de zi cu caldura si profesionalism. 

Parerile pacientilor despre Dr. Poenar Ana-Maria

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.