Dr. Pompilia Lazureanu

Dr. Pompilia Lazureanu

Medic Specialist, Medicina interna

★★★★★
(0 rating-uri)

874 vizualizari

Finas Medical. , Cluj-Napoca, str. Calea Manastur, nr.105, langa podul Calvaria(vezi harta)

Despre Dr. Pompilia Lazureanu

Dr. Pompilia Lazureanu este Medic Specialist, Medicina interna in cadrul Finas Medical., Cluj-Napoca, str. Calea Manastur, nr.105, langa podul Calvaria. Medic specialist Medicina Interna avand responsabilitate în îngrijirea pacienţilor cu afecţiuni digestive inflamatorii şi oncologice, efectuarea de ecografii . Certificat de Competenţă în Maladii Auto-Inflamatorii obtinut in urma stagiilor efectuate in Franta, formare în Nutriţia Pacientului cu Boli Digestive,formare în educaţia terapeutică şi suportul pacienţilor cu adicţii (alcool, tabac, droguri), formare cu implicare activă în diagnostic si tratament al pacientilor cu boli infectioase acute, afectiuni onco-hematologice, boli auto-imune ?i boli auto-inflamatorii in tara si in Franta.

Servicii disponibile
Consultatie + ecografie abdominala totala 220 lei (programare)
Consultatie medicina interna 120 lei (programare)
Control medicina interna 60 lei (programare)
Ecografie abdomen complet 120 lei (programare)
Ecografie abdomen inferior sau superior 120 lei (programare)
Ecografie abdominala 120 lei (programare)

Informatii clinica: Finas Medical.

Finas Medical este un centru medical privat care incearca sa isi foloseasca toate resursele pentru a pune la dispozitia pacientilor o gama cat mai larga de servicii pentru a oferi solutii eficiente in diagnosticarea si tratarea problemelor medicale. Serviciile noastre includ: Consultatii de specialitate, Servicii destinate companiilor (Medicina Muncii), Recuperare medicala, Ecografii, Acupunctura, Analize medicale de laborator.
Incercam sa asiguram un tratament corespunzator pacientilor nostri, astfel pachetul de servicii oferit de centrul nostru contine consultatii clinice in urmatoarele specialitati: Hematologie, Dermatologie, Ginecologie, Endocrinologie, Pediatrie, Medicina Interna, Medicina Muncii, Acupunctura.
Recuperare Medicala: Kinetoterapie, Masaj, Terapie BOWEN, Analize medicale de laborator; Ecografii. 
Inca de la constituire centrul Finas Medical s-a dorit a fi aproape de pacienti prin: pozitionare, serviciile medicale acordate, diversitatea lor, calitatea resursei umane, atitudine.
Este amplasat pe calea Manastur nr. 105, asigurand un acces facil atat pentru pacientii din cartierul Manastur, zona Plopilor, centru, cat si pentru cei din zona de vest a orasului (Floresti, Gilau, etc.)
Centrul medical este situat pe artera principala de intrare in oras, ceea ce ii confera o buna vizibilitate, iar configuratia spatiului permite o separare a activitatilor strict medicale de activitatile administrative si receptie. La parter se afla receptia, vestiar, oficiu, iar la mezanin spatiile destinate activitatilor medicale.

Parerile pacientilor despre Dr. Pompilia Lazureanu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.