Dr. Popa Constantin Venerus

Dr. Popa Constantin Venerus

Medic Primar, Dermatologie

★★★★★
5,00 (3 rating-uri)

1154 vizualizari

Medsana , BUCURESTI, Str. Nanu Muscel Nr. 12, Sector 5(vezi harta)

Despre Dr. Popa Constantin Venerus

Dr. Popa Constantin Venerus este Medic Primar, Dermatologie in cadrul Medsana, BUCURESTI, Str. Nanu Muscel Nr. 12, Sector 5.


Servicii disponibile
Consultatie dermatologie 280 lei (programare)

Informatii clinica: Medsana

Deschizator de drumuri, din 1996 Centrul Medical Medsana Cotroceni ofera toate serviciile medicale Medsana la cele mai inalte standarde de calitate si dezvoltare tehnologica. Programul extins de lucru, alaturi de managementul si dotarea tehnologica a laboratorului propriu permit centrului nostru obtinerea rezultatelor in aceeasi zi cu recoltarea pentru mai mult de jumatate dintre analizele efectuate, aceasta contribuind la solutionarea rapida a afectiunilor pacientilor Medsana. Personalul de specialitate si administrativ al centrului, pregatit la cele mai inalte standarde profesionale, are ca obiectiv operativitatea in diagnosticarea si tratarea problemelor de sanatate ale clientilor nostri. Activitatea clinicii se desfasoara in peste 20 de cabinete medicale, spatii destinate imagisticii si stomatologiei, acoperind toate specialitatile medicale. Respectul si solicitudinea echipei medicale si a personalului clinicii, precum si ambianta relaxanta specifica, contribuie la obtinerea celor mai bune rezultate in tratarea cat mai rapida a afectiunilor clientilor.

Parerile pacientilor despre Dr. Popa Constantin Venerus

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Dana Alexei a acordat 5
★★★★★
18.03.2022

Maria Sânziana Olteanu a acordat 5
★★★★★
09.03.2022

constantin cornel todea a acordat 5
★★★★★
28.04.2022
10