Dr. Popescu Catalin

Dr. Popescu Catalin

Conferentiar Universitar, Dermatologie

★★★★★
4,75 (4 rating-uri)

1048 vizualizari

Medsana , BUCURESTI, Str. Nanu Muscel Nr. 12, Sector 5(vezi harta)

Despre Dr. Popescu Catalin

Dr. Popescu Catalin este Conferentiar Universitar, Dermatologie in cadrul Medsana, BUCURESTI, Str. Nanu Muscel Nr. 12, Sector 5.


Servicii disponibile
Consultatie dermatologie 290 lei (programare)

Informatii clinica: Medsana

Deschizator de drumuri, din 1996 Centrul Medical Medsana Cotroceni ofera toate serviciile medicale Medsana la cele mai inalte standarde de calitate si dezvoltare tehnologica. Programul extins de lucru, alaturi de managementul si dotarea tehnologica a laboratorului propriu permit centrului nostru obtinerea rezultatelor in aceeasi zi cu recoltarea pentru mai mult de jumatate dintre analizele efectuate, aceasta contribuind la solutionarea rapida a afectiunilor pacientilor Medsana. Personalul de specialitate si administrativ al centrului, pregatit la cele mai inalte standarde profesionale, are ca obiectiv operativitatea in diagnosticarea si tratarea problemelor de sanatate ale clientilor nostri. Activitatea clinicii se desfasoara in peste 20 de cabinete medicale, spatii destinate imagisticii si stomatologiei, acoperind toate specialitatile medicale. Respectul si solicitudinea echipei medicale si a personalului clinicii, precum si ambianta relaxanta specifica, contribuie la obtinerea celor mai bune rezultate in tratarea cat mai rapida a afectiunilor clientilor.

Parerile pacientilor despre Dr. Popescu Catalin

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
28.01.2021
Dr Cătălin Popescu-Un profesionalist de excepție!

Anonim a acordat 5
★★★★★
15.01.2021
Domnul doctor e profesionist și ușor de vorbit cu el. Recomand pe domnul doctor pt tot ce e legat de dermatologie si clinica ca locatie. Singurul posibil minus e prețul consultației care e pana la 3 ori fata de alte clinici regina maria,etc dar daca ai o asigurare e m ai ok presupun si totuși sti pretul inainte. Zero aroganta tipica de doctori în privat sau la stat care nu se justifica de multe ori prin cunoștințe.

Raluca Draghiciu Voicu a acordat 4
★★★★★
04.12.2021

George Viorel Constantin a acordat 5
★★★★★
20.08.2021