Dr. Corin Badiu

Dr. Corin Badiu

Profesor Doctor, Endocrinologie

★★★★★
(0 rating-uri)

103 vizualizari

Centrul Medical Emerald , BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Corin Badiu

Dr. Corin Badiu este Profesor Doctor, Endocrinologie in cadrul Centrul Medical Emerald, BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1.


Prof. dr. Corin Badiu,Prof. dr. Corin Badiu, preşedinte al Societăţii Române de Psihoneuroendocrinologie, membru titular al Academiei de Ştiinte Medicale, activează ca sef sectie clinică la  Institutul de Endocrinologie “C. I. Parhon”, din 2002 pana in prezent). Doctorat in Endocrinologie – titlul tezei: „Particularitati clinice, patogenice si anatomo-patologice ale adenoamelor hipofizare tireotrope”, 1993 -2001

Membru în Societăti stiintifice Nationale si Internationale, cu prezentări sus?inute si recunoastere în expertiza patologiilor endocrine.

Premii si distinctii:

  • Premiul Societatii Romane de Endocrinologie la Congresul National de Endocrinologie cu participare internationala, Sinaia, oct 2009, pentru lucrarea S. Verzea, M. Vintila, C. Badiu. Limite in terapia tumorilor agresive secretante de GH la adolescent
  • Diploma de Excelenta si Medalie cu ocazia aniversarii a 60 de ani de existenta a Institutului de Endocrinologie C.I. Parhon, 2006
  • Diploma de Excelenta cu ocazia celei de-a 65-a aniversari a Institutului National de Endocrinologie C.I. Parhon, 2011
  • Diploma de excelenta a Societatii Romane de Hipertensiune, 2012

Servicii disponibile
Consultatie endocrinologie 600 lei (programare)
Control endocrinologie 300 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Emerald

“Afli. Intelegi. Alegi.” Emerald este un centru medical integrat, certificat ISO Lloyd’s și autorizat pentru derulare studii clinice, ce își propune să abordeze în mod unitar toate etapele îngrjirilor medicale, de la prevenție la diagnostic, tratament și urmărire medicală. Centrul medical Emerald oferă consultații medicale de specialitate și investigații IRM acoperind o gamă largă de afecțiuni din domeniile cardiologiei și neurologiei. 

Alături de un diagnostic clinic de calitate oferit de specialiști cardiologi, neurologi și radiologi, pacienții ce se adresează centrului Emerald beneficiază de proceduri medicale dedicate (test de efort, Holter ECG și tensional, evaluarea rigidității arteriale, ecografie cardiacă și vasculară Doppler etc.), precum și de investigații IRM neurologice, vasculare și de cord la cele mai înalte standarde disponibile actualmente. 

Examenele IRM sunt realizate pe un aparat nou, de ultimă generație, special echipat pentru a oferi totalitatea opțiunilor în explorările cardio-vasculare și neurologice (cerebrale și de coloană vertebrală). Întregul nostru personal vă va fi alături pe parcursul diagnosticului, tratamentului și urmăririi evoluției dumneavoastră medicale. De asemenea, medicii noștri vă pot oferi explicațiile medicale și în limbi străine, precum engleză, franceză, italiană, arabă, greacă.

Parerile pacientilor despre Dr. Corin Badiu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.