Dr. Prof. Ruxandra Jurcut

Dr. Prof. Ruxandra Jurcut

Profesor Doctor, Cardiologie

★★★★★
(0 rating-uri)

1615 vizualizari

Centrul Medical Emerald , BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Prof. Ruxandra Jurcut

Dr. Prof. Ruxandra Jurcut este Profesor Doctor, Cardiologie in cadrul Centrul Medical Emerald, BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1.
Medic primar cardiologie, FESC, FEACVI. Atestat ecocardiografie speciala
Expert in boli cardiace genetice si cardiooncologie. Coordonator al Centrului de Expertiza pentru Boli Cardiovasculare Genetice Rare – IUBCV „Prof.dr.C.C.Iliescu”Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 600 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie 800 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG 800 lei (programare)
Consultatie cardiologie + EKG 600 lei (programare)
Ecografie cardiaca 400 lei (programare)
EKG cu interpretare 100 lei (programare)
Electrocardiograma (ECG/EKG) 100 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Emerald

“Afli. Intelegi. Alegi.” Emerald este un centru medical integrat, certificat ISO Lloyd’s și autorizat pentru derulare studii clinice, ce își propune să abordeze în mod unitar toate etapele îngrjirilor medicale, de la prevenție la diagnostic, tratament și urmărire medicală. Centrul medical Emerald oferă consultații medicale de specialitate și investigații IRM acoperind o gamă largă de afecțiuni din domeniile cardiologiei și neurologiei. 

Alături de un diagnostic clinic de calitate oferit de specialiști cardiologi, neurologi și radiologi, pacienții ce se adresează centrului Emerald beneficiază de proceduri medicale dedicate (test de efort, Holter ECG și tensional, evaluarea rigidității arteriale, ecografie cardiacă și vasculară Doppler etc.), precum și de investigații IRM neurologice, vasculare și de cord la cele mai înalte standarde disponibile actualmente. 

Examenele IRM sunt realizate pe un aparat nou, de ultimă generație, special echipat pentru a oferi totalitatea opțiunilor în explorările cardio-vasculare și neurologice (cerebrale și de coloană vertebrală). Întregul nostru personal vă va fi alături pe parcursul diagnosticului, tratamentului și urmăririi evoluției dumneavoastră medicale. De asemenea, medicii noștri vă pot oferi explicațiile medicale și în limbi străine, precum engleză, franceză, italiană, arabă, greacă.

Parerile pacientilor despre Dr. Prof. Ruxandra Jurcut

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.