Psiholog Lidia Stoica

Psiholog, Psihologie

★★★★★
(0 rating-uri)

140 vizualizari

0 programari

Policlinica Sala Palatului , BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1(vezi harta)
Despre Psiholog Lidia Stoica
Medicul Psiholog Lidia Stoica este Psiholog, Psihologie in cadrul Policlinica Sala Palatului, BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1. Fondator si Coordonator Program „Restart la Viata !”, program grup suport psihologic pt pacienti ( femei/barbati) diagnosticati cu cancer Psihologie clinica: specializare in psiho-oncologie, interventie/asistenta/consultanta psihologica, consiliere si terapie suportiva, optimizare si dezvoltare personala, autocunoastere ( coaching ). Psihologia Muncii si Organizationala , Transporturi: specificarea scopurilor, evaluare psihologica Fundatia Inovatii Sociale Regina MARIA Cabinet individual de psihologie Clinica Anima, prin cabinet individual . Educatie : Licentiat, Facultatea de Psihologie - Universitatea Titu Maiorescu Licentiat, Facultatea Managementul Afacerilor - Academia de Studii Economice- Specializare Managementul Firmei Dezvoltare Profesionala: - Formare si Supervizare in Psihologie Clinica - Formare si Supervizare in Psihologia Muncii

Servicii disponibile
Consultatie Psihoterapie 65 lei (programare)
Grup suport psiho-oncologie 25 lei (programare)

Informatii clinica
Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria este o organizatie de caritate neguvernamentala dedicata asistentei medicale integrate pentru persoanele fara venit si fara asigurare medicala si pentru persoanele cu venituri mici din Bucuresti, prin intermediul Policlinicilor Sociale. 

Ajutam si ingrijim persoanele aflate in nevoie prin proiecte sustenabile si durabile in domeniile sanatatii si educatiei. Fundatia a fost infiintata de Dr. Wargha Enayati impreuna cu sotia sa, Mitra Enayati in luna august 2010. Daruirea, entuziasmul si spiritualitatea Reginei Maria au inspirat fondatorii sa creeze proiecte care sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii a cat mai multor romani. De aproape 5 ani oferim servicii medicale de calitate in mod neconditionat si sansa la o viata decenta celor mai putin norocosi decat noi. 

Credem ca actul medical este o forma de a-ti iubi semenii si ca activitatile pe care le facem pentru binele celorlalti sunt importante nu doar pentru cei care au nevoie, ci si pentru fiecare dintre noi, in cladirea unei lumi mai bune. Toate persoanele trebuie sa beneficieze de servicii medicale si de o sansa la o viata decenta.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.