Dr. Radu Butu

Fizioterapeut, Recuperare medicala, fizioterapie

★★★★★
(0 rating-uri)

7 vizualizari

0 programari

CardioKinetic , Timisoara, Str. C-tin Rădulescu Motru, nr. 23C(vezi harta)

Despre Dr. Radu Butu

Medicul Dr. Radu Butu este Fizioterapeut, Recuperare medicala, fizioterapie in cadrul CardioKinetic, Timisoara, Str. C-tin Rădulescu Motru, nr. 23C. Medicul Radu Butu este Fizioterapeut, Recuperare medicala, fizioterapie in cadrul CardioKinetic

Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica

Incepand din anul 2012 reusim sa oferim pacientilor nostrii o abordare diferita a reabilitarii medicale, prin exercitii active a caror scop este recapatarea functiilor pierdute sau adaptarea pacientilor la noul stil de viata. 

In cadrul sedintelor de reabilitare, fiziokinetoterapeutul este mereu prezent, oferindu-ti suportul si atenția necesare pentru un standard inalt de recuperare. „Sanatatea voastra, prioritatea noastra” descrie cel mai bine misiunea echipei CardioKinetic. Fizioterapeutii CardioKinetic sunt specializati pentru a adapta planul de reabilitare fiecarui pacient, ceea ce presupune o stransa colaborare terapeut-pacient.

Parerile pacientilor

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.