Radu Deac

Radu Deac

Profesor, Chirurgie Cardiaca

★★★★★
5.00(2 rating-uri)

2557 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Sevastopol 9, Sector 1 (vezi harta)

Despre Radu Deac

Radu Deac este Profesor, Chirurgie Cardiaca in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Sevastopol 9, Sector 1. Medicul Radu Deac este Profesor, Chirurgie Cardiaca in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie chirurg. cardiaca 400 lei (programare)
Control chirurg. cardiaca(dupa consult) 250 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Radu Deac

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

BULANCIA Andrei a acordat 5
★★★★★
15.12.2021
Profesionalism nota 10

Aida Costea a acordat 5
★★★★★
17.12.2019
Foarte multumita de domnul doctor