Radu Diaconu

Radu Diaconu

Doctor în stiinte medicale, Pediatrie

★★★★★
(0 rating-uri)

341 vizualizari

Centrul Medical Speranta , Craiova, Str Infratirii Nr 16(vezi harta)

Despre Radu Diaconu

Radu Diaconu este Doctor în stiinte medicale, Pediatrie in cadrul Centrul Medical Speranta, Craiova, Str Infratirii Nr 16.

Dr. Radu Diaconu este medic recunoscut pentru cunostiintele de specialitate in pediatrie si in patologia respiratorie la copii .

  • Medic primar pediatrie
    ?ef lucrări în cadrul UMF Craiova
  • Doctor in stiinte medicale la Universitatea de Medicina si Farmacie din Craiova
  • Este membru al Societatii Romane de Pediatrie si al International  Pediatric Association

Activitatea spitaliceasca se desfasoara la Spitalul Filantropia din Craiova- sectia de Pediatrie.

A publicat carti cat si numeroase articole in domeniul pediatriei. A tinut conferinte si prelegeri atat in România cat si in strainatate si, de asemenea s-a implicat in organizarea diverselor evenimente  nationale de pediatrie.

Activitatea de cercetare a Dr. Radu Diaconu este recunoscuta si prin numeroasele studii in care a facut parte in calitate de membru sau de director de proiect.


Servicii disponibile
Consultatie generala pediatrica 100 lei (programare)
Control pediatrie 60 lei (programare)
Spirometrie 80 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Speranta

Din dorința de a avea o experiență plăcută la medic, am creat Centru Medical Speranța - centru cu o atmosferă prietenoasă atât pentru adulți cât și pentru copii.
Punem pacientul pe primul plan, astfel încât tratamentele sunt individualizate pentru fiecare pacient și timpul de așteptare pentru vizita la medic este redus.
Centrul Medical SPERANȚA își desfașoară activitatea într-un sediu modern din Craiova, situat în apropierea restaurantul McDonalds și este dotat cu aparatură medicală de ultimă generație, pentru servicii medicale de calitate, la prețuri accesibile.

Parerile pacientilor despre Radu Diaconu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.