Dr. Radu Ioan Dragomir

Dr. Radu Ioan Dragomir

Medic Specialist, Psihiatrie

★★★★★

499 vizualizari

Clinica Albion Medical , BUCURESTI, Str. Dimitrie Onciul Nr. 14, Sector 2 (vezi harta)

Despre Dr. Radu Ioan Dragomir

Dr. Radu Ioan Dragomir este Medic Specialist, Psihiatrie in cadrul Clinica Albion Medical, BUCURESTI, Str. Dimitrie Onciul Nr. 14, Sector 2.
Sunt medic specialist psihiatru şi psihoterapeut adlerian în supervizare şi practic ambele profesii din pasiune. Printr-o ascultare empatică activă încerc să găsesc alături de pacienti cele mai potrivite solutii pentru a-şi recăpăta încrederea în ei însisi şi curajul de a depăsi obstacolele cu care se confruntă.

Experienta profesională

Experienta dobândită pe parcursul celor 5 ani de rezidentiat în cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie "Prof. Dr. Alexandru Obregia", Bucureşti cât şi experienta dobândită în cadrul unui stagiu efectuat într-un spital de psihiatrie din Franta m-au ajutat să pot gestiona un spectru larg de afectiuni psihiatrice. 

Experienta medicală

Am absolvit Facultatea de Medicină din cadrul UMF "Carol Davila", Bucuresti în anul 2018 şi am continuat formarea în rezidentiat în specialitatea psihiatrie în cadrul aceluiasi centru universitar. Complementar pregătirii medicale, încă din timpul rezidentiatului am început formarea în  psihoterapie adleriană în cadrul Institutului "Alfred Adler", Bucuresti.

Pot oferi consultatii in limbile: română, engleză, franceză

Servicii disponibile

Informatii clinica: Clinica Albion Medical


Clinica Albion Medical a fost deschisa în anul 2015 si ofera consultatii de Psihiatrie, Neurologie, Psihologie clinica, Psihoterapie, Diabet, Boli de nutritie, Endocrinologie, Disforie de gen, Ecografie.

Oferim atat servicii medicale cu plată cat si decontate prin CAS, gratuite pentru pacienti (cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist).

În prezent, din echipa medicală a clinicii fac parte medici, psihologi și psihoterapeuți cu specializări și experiență clinica sau manageriala din Romania sau alte țări precum Regatul Unit, Franta, Suedia, SUA, Elveția, Belgia si care, prin integrarea expertizei internaționale, ajuta la creșterea permanentă a calității actului medical oferit pacienților noștri. Dorim sa indepartam atat stigma asupra bolii mintale cat si discriminarea de orice fel (financiara, rasiala, religioasa, sexuala, varsta, handicap).


Parerile pacientilor despre Dr. Radu Ioan Dragomir

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.