Dr.  Radu Tatiana Georgiana

Dr. Radu Tatiana Georgiana

Medic Specialist, Endocrinologie

★★★★★
5,00 (5 rating-uri)

1631 vizualizari

Provita , BUCURESTI, Str. Alexandrina Nr. 20, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Radu Tatiana Georgiana

Dr. Radu Tatiana Georgiana este Medic Specialist, Endocrinologie in cadrul Provita, BUCURESTI, Str. Alexandrina Nr. 20, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie endocrinologie 200 lei (programare)
Ecografie tiroida 170 lei (programare)
Ecografie tiroida 170 lei (programare)

Informatii clinica: Provita

Noi suntem Provita. Înainte de a fi doctori, suntem oameni. Râdem, salutăm, și, culmea, și pe noi ne mai doare câte ceva din când în când. Și ne tratăm. Și îi tratăm și pe ceilalți așa cum ne tratăm și pe noi. Suntem suficent de mici încât să ne pese la fel de mult de fiecare pacient care ne trece pragul. Dar suntem destul de mari încât să avem cei mai buni medici și cele mai moderne dotări. Și mereu aflăm ce a apărut în plus, pentru ca să putem să oferim pacienților noștri un plus de grijă și liniștea că totul va fi bine. 

Știm că nu scriem rețetele frumos, dar ne asigurăm că iți explicăm fiecare lucru astfel încât să iți fie clar ceea ce trebuie să facem, de ce și cum te va ajuta acest lucru. Mai vrem să știi ceva despre noi, poate cel mai important aspect: ne place extrem de mult ceea ce facem. A fi doctor este o vocație, te naști cu ea, apoi este si meserie, cea pe care o înveți. Ne place să avem grijă de oameni. Să ne salutăm când facem cunostință și după aceea să ne mai dăm câte un semn și să aflăm unii despre alții că suntem bine.

Parerile pacientilor despre Dr. Radu Tatiana Georgiana

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Elena Cristina Boboc a acordat 5
★★★★★
13.04.2021
Experienta foarte placuta. Dna Dr Radu este un Om minunat, care trateaza pacientul cu mare atentie. Multumesc mult.

. Cristina Avramut a acordat 5
★★★★★
31.08.2020
Profesionalism.

Anonim a acordat 5
★★★★★
11.03.2021
Excelenta colaborarea cu dna Dr. Tatiana Radu. Atenta, empatica, o persoana care iti inspira incredere si optimism. Multumiri.

Ioana Apostol a acordat 5
★★★★★
18.02.2021
A fost totul la superlativ,dr foarte ok!dau 5 steluteeee

Andreea Iulia Popescu a acordat 5
★★★★★
22.03.2021