Dr. Radulescu Daniela

Dr. Radulescu Daniela

Conferentiar Universitar, Alta specialitate

★★★★★

1996 vizualizari

Enayati Medical City , BUCURESTI, Sos. Gh. I.Sisesti 8A, Sector 1, Bucuresti (vezi harta)

Despre Dr. Radulescu Daniela

Dr. Radulescu Daniela este Conferentiar Universitar, Alta specialitate in cadrul Enayati Medical City, BUCURESTI, Sos. Gh. I.Sisesti 8A, Sector 1, Bucuresti.


Servicii disponibile
Consultatie nefrologie 450 lei (programare)
Consultatie nefrologie + Ecografie abdomen complet 670 lei (programare)
Control nefrologie(dupa consult) 400 lei (programare)
Ecografie abdomen complet 450 lei (programare)
Ecografie abdomen inferior sau superior 340 lei (programare)
Ecografie pelvis 340 lei (programare)

Informatii clinica: Enayati Medical City


Enayati Medical City este ecosistemul medical care integrează elita furnizorilor de servicii medicale ca să ofere cele mai bune soluții posibile în Romania pentru oncologie integrată și îngrijirea varstnicilor.  În primul rând, Enayati Medical City nu este doar un spital, este primul oraș medical construit după 1989 în România, un complex desfășurat pe o suprafață de 35.000 de metri pătrați. Enayati Medical City îmbină pentru prima oara un centru integrat de oncologie și recuperare (cu toate funcțiile necesare – ambulatoriu, imagistica, radioterapie și medicina nucleara, peste 100 de paturi), și un centru de îngrijire vârstnici cu peste 130 de paturi. Ingrijirea varstnicilor se va face in doua cladiri dispuse pe 8 etaje, pentru diferite grade de nevoi. Acest proiect, ca multe altele izolate pe teritoriul tarii se vrea un exemplu de buna practica ca se poate face si cum se poate face, chiar si pentru stat.

Parerile pacientilor despre Dr. Radulescu Daniela

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.