Raluca Crisan

Raluca Crisan

Medic, Psihiatrie

★★★★★
(0 rating-uri)

98 vizualizari

Albion Medical , BUCURESTI, Str. Dimitrie Onciul Nr. 14, Sector 2(vezi harta)

Despre Raluca Crisan

Raluca Crisan este Medic, Psihiatrie in cadrul Albion Medical, BUCURESTI, Str. Dimitrie Onciul Nr. 14, Sector 2.
Buna,
Sunt Raluca, medicul psihiatru pe care ti l-ai dorit dar nu l-ai intalnit pana acum. O sa-ti spun de ce anume NU o sa ai parte in cabinetul meu: discriminare, prejudecati, ignoranta, omisiuni, intrebari fara raspuns.Abordarea mea mai pu?in conformista nu face rabat de la ceea ce-mi place cel mai mult: imbunata?irea permamenta a cunostintelor bazata pe stiinta si studii de ultima ora, totul in beneficiul sanatatii tale.

Servicii disponibile
Consultatie psihiatrie 180 lei (programare)
Control psihiatrie 180 lei (programare)

Informatii clinica: Albion Medical

Albion Medical SRL s-a nascut in anul 2015 din dor de tara, directorul fondator, Dr Claudiu Dragos Carmaciu, fiind un apreciat medic psihiatru britanic de origine romana. Veti observa in componenta echipei si alti medici care sunt legati profesional de Anglia, de unde ne-a provenit de fapt si inspiratia pentru numele firmei, Albion fiind o denumire straveche a insulelor britanice. 

Principalele activitati ale firmei noastre se concentreaza pe evaluarea si tratamentul afectiunilor mentale (depresie, anxietate, nevroza obsesiv-compulsiva, boala bipolara, schizofrenie si alte psihoze, tulburari de memorie si demente, tulburari de personalitate, inclusiv borderline, dependenta de alcool si droguri, tulburari din spectrul autismului si ADHD, etc), dar echipei initiale de clinicieni, compusa din medici psihiatri si psihologi/psihoterapeuti, i s-au alaturat si medici din alte specialitati, cum ar fi endocrinologie, medicina interna si boli infectioase. 

In concluzie, o echipa entuziasta si diversa ofera pacientilor nostri evaluari si tratamente de specialitate de inalta calitate, intr-o atmosfera calda si primitoare, intr-un imobil confortabil, situat central la doi pasi de Foisorul de Foc si maximum 20 de minute de plimbare de la Piata Universitatii din Bucuresti.

Parerile pacientilor despre Raluca Crisan

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.