Raluca Gavrilescu

Raluca Gavrilescu

Psiholog, Psihoterapie

★★★★★

496 vizualizari

Centrul Medical Bellanima , BUCURESTI, Str. Viitorului nr. 26, sector 2, Bucuresti (vezi harta)

Despre Raluca Gavrilescu

Raluca Gavrilescu este Psiholog, Psihoterapie in cadrul Centrul Medical Bellanima, BUCURESTI, Str. Viitorului nr. 26, sector 2, Bucuresti.

Raluca a absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti, precum si masteratul cu specializarea Psihoterapii Cognitiv-Comportamentale din cadrul aceleiasi universitati. Si-a consolidat pregatirea in domeniul psihoterapiei urmand cursurile programului de formare complementara de baza in domeniul Psihoterapiei Integrative a Traumei, in cadrul Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei din Bucuresti.   

Experienta ei profesionala include lucrul cu clienti cu diagnostice diverse, cu tulburari de personalitate, cu istoric de trauma complexa sau care au experimentat evenimente traumatice singulare, si nu numai.

In abordarea sa terapeutica, Raluca pleaca de la credinta ca este necesar ca psihoterapeutul sa fie un specialist cu o formare academica solida si continua, dar si cu experienta propriului proces psihoterapeutic, pentru a putea contine autentic clientul, fata de care rolul sau este multifatetat, in functie de nevoia acestuia.


Abilitati si competente:

Acreditari si afilieriServicii disponibile

Informatii clinica: Centrul Medical Bellanima


"Bellanima este un proiect care s-a nascut din pasiune pentru oameni si din convingerea ca empatia si profesionalismul sunt ingredientele cheie ale reusitei terapeutice. El este totodata un proiect care indrazneste sa vorbeasca deschis despre afectiunile psihice, sa inlature tabu-ul social si sa deschida o fereastra spre lumina celor care au nevoie de ea." Andreea Enache-Ţonoiu, Cofondator Bellanima Centrul Medical Bellanima ofera clientilor sai: * servicii terapeutice la standarde internationale pentru tratarea tulburarilor psihice; * abordare integrata si sistemica unica, in cadrul careia sunt implicati atat psihiatrul si psihoterapeutul, cat si clientul nostru si cei apropiati lui; * servicii personalizate in functie de obiectivele clientului nostru, de personalitatea sa si de contextul sau de viata; * atentie constanta fata de evolutia si satisfactia clientului nostru; * evaluare structurata continua a progresului terapeutic; * integrarea celor mai recente cercetari stiintifice cu experienta clinica directa in domeniu; * servicii terapeutice in trei limbi: romana, engleza, franceza; * specialisti care detin abilitati personale si competente deosebite si care sunt animati de valori profund umane, empatie si dorinta autentica de a contribui la transformarea in bine a vietii oamenilor; * un cadru de lucru interdisciplinar care sa asigure cele mai bune servicii terapeutice clientului nostru; * cele mai bune practici si cele mai noi abordari terapeutice; * angajamentul de a promova servicii de cea mai buna calitate, implicarea in proiecte de cercetare stiintifica si programe anti-stigmatizare referitoare la depresie, in calitate de Reprezentant national al European Depression Association.

Parerile pacientilor despre Raluca Gavrilescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.


Alte servicii din specialitatea Psihoterapie disponibile in acelasi judet: